Witam Was Dziewczynki :-)
Tęskniłyście za mną? Bo ja za Wami tak

MotylkowaOna bardzo się cieszę, że z Dzidzią wszystko ok, Maluszek jest silny, a to najważniejsze! ;-)
&& i oby tak dalej. Co do drugiego dzieciątka to przykro mi Kochana...:-(
Ewelinko jak się czujesz Mamusiu ? :-)
Anulka - śliczne kreseczki, grubiusieńkie! :-)
Uleńka - spokojnie, jak trudno Ci wytrzymać i się bardzo denerwujesz to może zrób betę? Chociaż do piątku niewiele zostało

Ja tu czuję II kreski, a bynajmniej Ci tego z całego serca życzę!
Oczywiście jak i pozostałym Dziewczynom! :-)
Asmi21 jak macie możliwość jechać, to jeźdźcie.. Ten kraj niewiele ma do zaoferowania, polityka prorodzinna jest na takim poziomie, że aż włos się jeży na głowie. Wypłaty w dół, ceny w górę - czasem mi się płakać chce. Nie wiem jak u Was to wygląda, ale mimo tego, że mam 22 lata, T. (30) to już nieraz zaznałam smaku ciężkich miesięcy, w połowie mc brak pieniędzy i dupa...Obecnie jest lepiej, stąd te plany o dzieciątku. A swoją drogą wracając do tematu UK, to T.wyjechał na 2 tygodnie w styczniu, żeby rozeznać się w terenie (pracę i lokum miał nagrane)...to dziś jest pod wrażeniem bilansu wypłat (nawet najniższej śr krajowej) do wysokości cen w sklepach :-) Wrócił z powodu kradzieży (T. miał działalność i jego pracownik nas okradł na 6 tys.

) Chciałby tam wrócić, ale ja nie jestem pewna tej decyzji...mój angielski jest na poziomie dobrym, ale nie władam nim perfekcyjnie. Mam braki w poszczególnych dziedzinach życia typu medycyna, mechanika i język urzędowy.
Mimozama 22.04 coraz bliżej, trzeba spotkanko obgadać wraz z Uleńką
U mnie niezbyt ciekawie...T. wciąż pokręcony z kręgosłupem. Szczęście w nieszczęściu, że mam @ i tak nie mamy możliwości serduszkowania... W pracy to jakaś masakra! Przed świętami to taki ruch w sklepie, że łoooo...przez 4 h nawet łyka wody nie można się wziąć. Nawet nie chce myśleć co będzie w czwartek i piątek, aż się boję

Idę spać, bo jestem wykończona...

łóżko, łóżeczko kochane na mnie czeka
Dobranoc Kochanieńkie
Postaram się do Was z rana zajrzeć