reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam!
Gabis trzymam kciuki za jajeczka.

Blair mojej koleżance w każdej ciąży na początku krwawiły dziąsła. A powiedz mi kiedy masz termin @.

Ewelinka no to super że masz możliwość podejrzenia Bąbla przed świętami :) spokojna Mama= spokojne dziecko :)

Monarti a Ty jak się czujesz? :)

Asmi mi nie krwawią jeszcze ale bolą i tak jakby odstają od zębów, @ powinna być w ndz, z obliczeń moich i ovuf

Aha to trzymam kciuki, żeby nie przylazła @.

Anka a wracając do wyjazdu to mój T. nie ma nagranej pracy. Miał jechać do kuzynki i tam szukać pracy, a ona miała mu we wszystkim pomóc. Tylko mój T. uważa że się nie nadaje na takie życie i nie powiem mam do niego trochę żalu.

Blair no jeżeli jutrzejsza wizyta przyniesie dobre wiesci to będą najpiękniejsze święta :-) a Tobie na zajączka tez sie chyba szykuje prezent :-)

Monarti rosnijcie rosnijcie ;-) buziaki od cioci Eweliny ;*

No jestem dziewczyny zpowrotem. Sa jajeczka 15 i 14 mm. Gin mowi ze dobra wielkosc jak na 11dc. A wy jak myslicie?
Dostalam recepte na ovitrelle. Zastrzyk mam zrobic w sobote a niedziela i poniedzialek staranka. Boje sie tego zastrzyku czy bede umiala go zrobic. Mam zrobic w brzuch. Dziewczyny latwe to jest?

Wiesz ja robiłam sobie zastrzyki w brzuch jak miałam skręconą nogę i była unieruchomiona. I nie było to takie straszne. Na pewno dasz radę :-)

No mam nadzieje ze dam rade.
A po ilu dniowej przerwie nasienie jest najmocniejsze? Bo chwile nie bylo juz przytulanek i nie chce zeby plemniki sie "zestarzaly".

Jolasia a jak sie maja twoje jajeczka?

reklama
Wiesz plemniki dojrzewają dwa miesiące. Raczej się nie zestarzeją. Przy staraniach o dziecko gorsze jest za częste współżycie, bo to osłabia plemniki.

Do góry