reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

Miłego dnia babeczki :)
U mnie pogoda okropna :p 4 stopnie ,wiatr a i deszcz czasami

Gabis co do hormonów to racja,dobrze przebadać,chociaż mnie zawsze bolą piersi z tydzień,albo i wcześniej przed @,a prolaktyne mam w porządku.

Za wszystkie 3mam kciukasy &&&&&&&&&&

reklama
Ja lece do cory na dzien otwarty w przedszkolu milego dnia zyce wszystkim.
Ula zycze co zeby to bylo Twoje marzenie. ;) Ale staraj sie spokojnej do tematj podchodzic ja nieraz sie nakrecalam a ostatecznie ciazy nie bylo;(

Cześć dziewczyny jak samopoczucie brzuchatek i staraczek?
Motylku super wieści trzymam ciągle za Was mocno && i tak będę trzymać do samego końca
Mychunia :* Maluś:* Jak humorki przed świętami?? Macie jakieś pomysły na prezent dla Waszych męzczyzn?
Ewelinka już nie bawem ujrzysz swoje maleństwo.. :)
Anula piękne dwie kreseczki..
Aschlee Ty nasza cytrynkowa mamusio :*
Mi tempka idzie w górę.. :-)

Ja mam takie plamienia co miesiąc od zabiegu..

Hej :)

Ale paskudna pogoda, na szczęście od jutra zapowiadają poprawę :)

Motylku co u Ciebie?

Ulenka to mogła być implantacja zarodka :) oby tak było &&&&&

Anka no mojego tez ostatnio pokrecilo, od kilku dni biedny chodzi z bólem

Aschlee mam nadzieje ze nie będziecie musieli długo czekać na kolejne maleństwo :*
Oby udało sie ukarać tego babsztyla, oby juz nikogo więcej tak nie skrzywdzila

U mnie 11dc wg pierwszej wyznaczonej owu przez ovuf i wg mnie mogła wtedy być bo dwa dni wcześniej miałam straszne bóle jajnika. Temp ładnie wysoko ale to żadna nowość, jakoś nie wierze w to ze mogło sie udać, po prostu tego nie czuje, czekam raczej na @.
Tez mialyscie wczoraj taki senny dzień? Ja zasnęłam na wykładach, pózniej w domu koło 16 sie położyłam bo nie dałam rady i przespałam 1,5h i ok 20 juz ledwo na oczy widziałam. Chyba muszę jakieś witaminki wziąć.
A macie pomysł od czego mogą być osłabione dziąsła? Od dwóch dni są w gorszym stanie, a problemów z dziąsłami nie miałam od bardzo dawna (rok może więcej) a szczoteczke i pastę mam ta sama...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Witam

Uleńka, - popieram wpis gabis. Ból piersi to prolaktyna a takie cyrki przed @ plamienia to niski progesteron. Ja tak ostatnio miałam.

Jeszcze chwilę kapusta na gazie, dorzucam mięso, koncentrat, przyprawy i bigos gotowy. Przebieram się i ruszam do zielonej do doktora.

Hej hej :-)
Karolinko ;** jutro mam nadzieje że zobacze Bombelka małego :-) dziś beta. .. oby wynik byl ok.

Blair trzymam kciuki:-)

Jolasiu mmm bigos ;-) na święta moj tata robi najlepszy bigos na świecie :-)

Motylku jak się czujesz?

Ewelinka oo to już jutro będziesz Bąbla podglądać? :) myślałam ze dopiero 24go, to czekam z niecierpliwością na wiadomości i może fotkę :D

Gabis &&&&& za jajeczka :)

KasikZ dzięki ale ja serio nie czuję że się udało, intuicja ;) z resztą organizm się już do @ przygotowuje, piersi od wczoraj sa już napięte i trochę bolące, podbrzusze-brzuch też się powoli powiększa i napina jak przed @
ale dzięki za wiarę :*

reklama
Tsj Blair jutro bo moze święta bede miala spokojniejsze jak zobaczę ze wszystko ok. 24ego tez ide :-) wtedy juz powinno byc serduszko bo teraz niekoniecznie ale mnie zadowoli chocby maleńki zarodeczek ;-)

Do góry