reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ula super gratuluje :happy:

Z tego co pamiętam w poprzedniej ciąży też miałaś termin na grudzień (,ale urodziłaś w styczniu) szczęśliwa dla Ciebie ta wiosna

Ostatnia edycja:
Ula, gratuluję. Ja z tego ci pamiętam to przy Oliwce miałam ponad 1400 i u mnie pokazało 5/6 tydzień :) Ta Panu ma rację, że nie ma sensu powtarzać netu, bo jest bardzo ładna. Jeszcze raz gratuluję :*

Aschlee, cieszę się, że książki podobają się. Ale bie dziwię się dla Twojego męża, bo długo przynich siedzisz :p

reklama
Bada m. Mam nadzieje ze w koncu lista staraczek zmieni sie w liste oczekujacych na Kruszynki

Ze mna to chyba cos nie tak jest chcialabym a boje sie...
Maz mowi ze od dzis wracamy do staran a ja raz sie ciesze a raz ogarnia mnie lek I mysle czy wszystko bedzie dobrze

Malus ja to wogole bym z nich nie wychodzila ale Mezus mowi ze ten kostek pochlania mnie calkowicie I az sie boi pomyslec co.bedzie jak dojdzie do tego nauka wykladow.Cos w tym jest bo jak sie w cos wkrece to potem chodze I mysle ;)wiec teraz dzien spedzam z rodzinka a w nocy sobie siedze I czytam ;)
Ale Maz powiedzial ze nic medycznego juz mi nie kupi bo to dla niego samoboj :-D

Ostatnia edycja:
Do góry