reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
U nas cisza puki co. Nie mierze tempki, nic nie robie zeby wiedziec ktory dc wiec jestesmy na luzie. Po majowce badanie nasienia, a w kolejnym cyklu Hsg mam. Ale caly czas mam dola i mysle o tym nie umiem sie wylaczyc :-(
A Paryż no cóż mam ci powiedziec to chyba nagroda za te wszystkie smutki w ostatnim czasie. Odliczam dni :-) wczoraj kupilismy nawet przewodnik zeby jakis ciekawy plan stworzyc.
A jak Adas ? Gada??

Witam, jestem studentką fizjoterapii i piszę pracę magisterską pt. „Ocena wiedzy na temat nietrzymania moczu u kobiet w ciąży i po porodzie oraz analiza częstości występowania tego problemu. Z tego powodu proszę wszystkie chętne mamy o rzetelne wypełnienie ankiety, której wyniki będę mogła zawrzeć w swej pracy.Ankieta jest całkowicie anonimowa i zawiera wiele przydatnych informacji

https://docs.google.com/forms/d/1A2gy5JVTWWvV59z2wWBQa6mmgYu24H1veqsdCKB9fa8/viewform

Adaś gada jak najęty. Nic się nie da przed nim ukryć bo zaraz wszystko rozgaduje. Teraz pracujemy nad nocnikiem. Siedzi na nocniku i obok był misiek, szwagierka pyta: "A misio też zrobi siku do nocnika?" Adaś "Nie może" Szwagierka "A dlaczego, Adasiu", Adaś "Bo nie ma siusiaka". Padłam. Mała mądrala nam rośnie.

Niestety wiem jak to jest z głową, mamy ją ze sobą i nie da się wyłączyć...no ale takie wyjazdy pomagają. Inne miejsce, inne powietrze no i człowiek od razu inaczej do życia nastawiony. Trzeba sobie robić małe przyjemności i przyjdzie samo. Zresztą mamy na to przykład naszej Anulki :-p
Głowa do góry.

Cześć Dziewczynki!

Agniecha, Mychunia- trzymam mocno kciuki za same dobre wieści na wizytach! :tak: Ja sama też się już denerwuje przed jutrem...

Jołasia, Suseł, Gabis- podglądnęłam Wasze wykresy i wszystkie są MEGA obiecujące! Oby okres majówkowy spełnił marzenia! :-D

Gochson- ale pociecha z Waszego Adasia, hihi. Takie dzieciątko to bezcenny skarb w domu. :-D

Ewelina- i jak syrop? Pomaga? Czujesz różnicę? :-)

Asiu- w Paryżu na pewno stracisz głowę i wrócicie już w większym składzie do domku. :tak:

Pozdrawiam Kochane!
:tak:

Gochson fajny czas teraz z Adasiem. Najpiekniejszy wiek, pamietam mojego Pafcia tez byl taki rezolutny. Super super niech gada :-)
Glowe chetnie odetne !

Anulka moja kochana :-) buziaczek for you!!!

reklama
Witam kobietki:tak:
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty:tak: &&&&&&&&&&
Asia wszystkie bedziemy trzymac kciuki zeby najpozniej po wycieczce do Paryza pojawily sie dwie,piekne i grubasne dwie kreseczki:tak:
Anulka nie denerwuj sie na pewno wszystko bedzie dobrze:tak:Oczywiscie tez mocno trzymam kciuki &&&&&&&&

Do góry