Archea witaj! No i oczywiście powodzenia
Dominika_89 Ja chyba mogę Ci troszkę doradzić, bo jestem już mamą dwójki dzieci, a teraz staramy się o trzecie

.
Jak słusznie zauważyłaś, w dzisiejszych czasach pewnie mało kto wie tak do końca, ile jeszcze zagrzeje miejsca w swojej pracy. Też mieliśmy z mężem pewne obawy, ale stwierdziliśmy, że jak teraz dajemy sobie radę, to później też tak będzie. Tłumaczymy sobie to tym, że jeżeli udałoby mi się zajść w ciążę, to oczywiście najbardziej cieszyłabym się, że zostanę mamą po raz trzeci, ale i z tego, że będę mogła spędzać przez najbliższe kilkanaście miesięcy, więcej czasu z moimi dzieciakami. Od roku z powrotem pracuję i jest nam naprawdę ciężko. Tak szczerze mówiąc to nie mamy czasem nawet gdzie za bardzo zostawić dzieci, kiedy my jesteśmy w pracy. Już nie wspomnę o tym, jak mi jest czasem ciężko, jak muszę kwitnąc w pracy do późnych godzin, zamiast zajmować się moimi dziećmi. Najbardziej było mi przykro, jak mój starszy synek w tamtym roku szedł do 1 klasy, a Ja niestety nie mogłam wziąć urlopy, żeby być wtedy z nim ;(