reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam wieczorową porą :*
Dzień pełen wrażeń, ale nie powiem, zmęczona jestem strasznie :( Tż rozanielony poszedł spać...:p jak to określił podniosłam mu wyjątkowo dzisiaj poziom endorfin we krwi...tym bardziej, że miał okazje pojeździć takim typowym autem do driftingu :D
Padam na ryjek, dobranoc Wam ;)

Iwo udanych wakacji :)
Co do tsh zapytam lekarza. Niby 2.5 to max. Na razie luz nie nakrecam sie ;)

Ostatnia edycja:
Witam nocna pora:-)

Malena spokojnie poczekamy na rozwoj sytuacji u Ciebie;-)
Mam nadzieje ze awansujesz na wyzszy poziom:-D

Tabasia mysle podobnie jak Iwo, ze za wysokie jest troszke...tym bardziej jak juz jestes w ciazy warto bys zrobila jeszcze raz...
Bo z tego co czesto dziewczyny pisza problem jest z utrzymanirm ciazy...niestety Aschlee moze cos na ten temat ci napisac.
Mi dzis lekarka mowila ze juz powyzej 2,5 w ciazy jest nieciekawie....

A i wiecie co mi jeszcze powiedziala ze gdy juz bede e ciazy mam brac Jod,albo w zestawie witamin lub dodatkowo te podstawowa dawke...

Asiu no to sie ciesze ze jest po twojej mysli;-)

GOSIU piekny brzuszek i pielna figurka w ciazy;-)

Dominika ja poszlam prywatnie,mialam tez usg wiec mam juz spokoj;-)

Julia, tez idę prywatnie (na usg tez prywatnie), wizyta endodopiero na wrzesień, i za niedługo (w połowie sierpnia) mam zadzwonic i dopytać czy lekarka aby napewno bedzie tego dnia, bo na NFZ to październik 2016, szok!

Asia, pamiętasz swoje wynik TSH z okresu starankowego?

Yesenia, po to tu jestesmy żeby podtrzymać na duchu czy podpowiedzieć coś.
U mnie w 1 cyklu, jajniki pare razy porzadnie napierdzielaly i sie okazalo, ze niestety nic z tego.
Życzę Ci || kreseczek.

Iwo, udanego urlopu;)

WSZYSTKIM PANIOM ŻYCZĘ MIŁEGO DNIA:)

Hej hej

Dominika moje Tsh bylo ponizej 1 cos okolo 0.89 :-/

Ale sobie pospalam :-) codziennie budze sie ok 6 a tu dzis dodatkowe 2 h spalam jipiii. U nas znowu piekna pogoda. Plazka dzisiaj obowiazkowo :-)

Milego dnia

Dzień dobry :-):-):-):-):-):-) dziś za oknem piękna pogoda :-):-):-) ale cóż z tego jak mój ukochany wieczorem wyjeżdża :-(
u mnie bez zmian, okresu nie ma, brzuch czasem pobolewa ale jajniki mi nie dokuczają. śluzu raz jest więcej raz mniej :sorry2: nie lubię takiej sytuacji gdzie nie wiem na czym stoję, choć właściwie testy pokazały że ciąży brak:sorry2:
zostało mi...czekanie

życzę miłego dnia :-)

Hej

Iwo nie pierwsze ale pierwsze tak mocne :-D tak to kopie delikatnie. Jeszcze wczoraj przed snem pokazal nawet tacie ile ma siły :-)

Dziś dzień z Mężem bo pierwsza rocznica ślubu... nie wiem kiedy to zlecialo. Rok temu o tej porze bylam czesana i malowana :-D

Czesc dziewczyny, ja dotarlam w piatek w nocy na Pomorze, wiec wczoraj tez bylismy na Red Bulu w Gdyni. Trzymam kciuki za wszystkie staraczki i zycze samych pozytywnych testow.

reklama
Do góry