• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witajcie dziewczyny :)
Jakiś dłuższy czas temu podczytywałam Was i tylko zazdrościłam, że już się staracie o dzidziusia i o te wszystkie emocje, które przezywacie - nareszcie dołączam do Was i oficjalnie z mężem od aktualnego cyklu również staramy się o drugiego maluszka :)) :-)
Za 4-5 dni powinna przyjść @, której oczywiście bardzo nie chce :) Trzymajcie proszę kciuki i bardzo chętnie zaczne się udzielać - może pomożecie mi choć troszke przejść ten ciężki okres, bo wkoncu rzadko za pierwszym razem świadomie się udaje :)

Oczywiście również za Was wszystkie trzymam bardzo mocno kciuki !!! :)

Archea witaj :tak:

ja dziś pobudka z mężem o 4.30, bo o 7 mam autobus do urzędu pracy. potem jak usnę mogłabym nie słyszeć budzika, bo rano mi się najlepiej śpi jak męża do roboty wyprawie :-D

Hejo :-)

Archea
Witaj &&&& trzymam;-)

Kasikz
O o tym leku to nie slyszalam. Ale tego pewnie pelno jest. Juz dzisiaj powinien mi moj folik przyjsc :-D tylko nie wiem czy wywolac sobie okres i brac od poczatku cyklu czy nic nie brac procz inofoliku i metforminy i czekac na rozwoj wydarzen jak gin mowil..... jak myslisz?:-)

Malena
Ifziesz na bete?:-)

Witajcie dziewczyny:) cześć Archea, może powiesz nam coś więcej o sobie ;)
Ja mam dziś jakiś cieżki dzień, cholernie spać mi się chce...oczy same się zamykają :(

Shawty
Ja mam dzis to samo. Chyba po calym tygodniu wstawania o 5 rano +upaly. Bo ostatni tydzien mialam labe i wstawalam przed 7 :-D milego dzionka w pracy. Kiedy urlopik? Moj dopiero 15 sierpnia:-\

W ogole moje dziecko sie wczoraj mylo ze mna a zawsze z tatem bo ja w pracy jestem. Wczoraj wyciagnelam go z wanny a ten zaczal swirowac bo przeciez by nie przezyl jakby jakirjs glupoty nie wymyslil i przez te zabawy stracilam kawaleczek jezyka o_O tak mi przywalil glowa e brode ze obie odgryzlam z tylu kawaleczek. Az sie poplakala ba poryczalam tak bolalo. Alr na wieczor bylo ok ale dzisiaj to masakra procz tego ze ciut seplenie to ciagle rana ocieram o zeba. Ktory mi sie uszczerbil :-\ chyba musze go wyslac do przedszkola bo mu brakuje dyscypliny. Nikogo sie nie slucha i widze ze juz za dlugo w domu siedzi. Calkiem inaczej sie zachowuje jak sie wyszaleje w przedszkolu a tak to istny diabelek ;-)

Ostatnia edycja:
U mnie się nie szykuje urlop póki co. Tego mojego K. muszę gnębić o bodajże wyjazd 3 dniowy..ale znając życie powie mi coś na zasadzie "gdzie tam jeszcze do 15 sierpnia"...:(
Ja cały tydzień wstaje o 4,50..:(

Shawty
Lo matko to niby 10 minut tylko ale doliczajac drzemke to sie robi 20 minut wczesniej. Ja nie pojade chyba nad morze bo finansowo nie wyrobimy. Remont zrzera wszystko a juz mialam zabookowane.... no nic moze wlasnie sie uda gdzies choc na 3 dni pojechac. 14 sierpnia mamy 5 rocznice slubu :-)

reklama
Mnie się marzy jechać do Zakopanego bodajże na 3 dni..Ale nie wiem co z tym moim draniem, bo on będzie najbardziej marudził :(
Muszę go zacząć powoli urabiać na wyjazd..:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry