reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

To moj taki sam jak teoj. Czlowiek wszystko zalatei zamowi zadzwoni doopsko zawiezie a przed samym wyjazdem jest wielkie marudzenie ze po co ze szkoda kasy i w ogole zawsze jazda gdzies konczy sie klotnia i nabutmuszeniem w drodze.

reklama
Nie, to u mojego jest problem innego typu. Chętnie by pojechał, ale brakuje czasu. Tu można isć do pracy, tu można zrobić coś w domu, coś pomóc rodzicom..a nie jechać i się byczyć.
Aczkolwiek, może się uda :)

No to kciuki zeby sie udalo :-) to Twoj to pracujs a mojemu sie poprostu nie chce jechac. Bo wie ze bedzie takie lazenie i lezenie na plazy tzn moze nie lezenie bo z Jaskiem sie lezec nie da. Choc teraz juz mowi ze duza czesc remontu by przez ten tydzien wakacji zrobil. No zobaczymy jak to bedzie

No właśnie :) Dobrze jest się tak wyrwać na trochę i odpocząć od codzienności...:)
Ja dzisiaj się biorę za serduszkowanie..bo coraz bliżej ovu (przynajmniej tak mi się wydaje) ...:) no i ewentualnie bliżej weekendu powtórzymy :)

Shawty
To dzialaj dzialaj w sierpien bedzie nasz !;-)

Ja chyba wywolam sobie ten okres zeby ewentualnie miec to owu w sierpniu.... eh ciekawe jak to bedzie z tym inofolikiem :-\

Dzień dobry :-) ja już po pogaduchach porannych w pracy :-D i po kawce - kopiko :-p
u mnie bez zmian - nic nowego :sorry: czekam na jakiś rozwój wydarzeń. brzuch wczoraj pobolewał ale dziś póki co cisza. czuję od wczoraj za to jakby mnie odrobinę tak jakby piekło tam na dole - takie dziwne uczucie :confused2::confused2: poczekam jeszcze trochę zanim podejmę jakiekolwiek kroki bo przecież testy wyszły negatywne, także już podchodzę bez emocji.

Miłego dnia drogie forumowiczki :-):-):-):-)

reklama
Do góry