reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Jak @ nie przyjdzie to w pon zrobie bete a tam juz będzie jasne ... ale powiem wam ze mysle o tym a z drugiej strony nie jaram sie jakos specjalnie ;-)

Asienko kochana juz jestem :p zakupy musiałam zrobic zeby jutro było co na obiad zrobic a zebym nie musiała wczesniej wstawac do sklepu..

Wiec tak mały rosnie zdrowo ma juz 900 g i co doktor stwierdził ze jest wyjatkowy :) bo dzisiaj na badaniu miał wyprostowane nóżki i do tego stopy miał koło głowy i tak mu było wygodnie.. mamy juz skierowanie na echo serca i za tydzien mam isc po skierowanie na glukoze bo doktorek dzisiaj zapomniał :)

Buziam was i zycze miłych snów :)

jazza na koniec dnia się popłakałam, po Twoich słowach...dziękuję:tak:

anula moje gratulacje - te nieoficjalne ;-);-);-)

moje jajniki chyba od dziś jakoś inaczej zaczęły pracować, bo je czuję. dziś 8 dc, jutro ostatnia tabletka clo. po nich jakoś w ogóle nie mam ochoty na seksik :sorry: w ogóle nie mam takiego "podniecenia", że to nowy cykl, nowe możliwości...nic:sorry: ehhhh..........

Aaaaaaaaa Anula poprosze o fote;-)
Dziewczyny moze jestem nawiedzona ale uwielbiam patrzex na wasze tesciochy;-)
Co do opieki to ja ten tydzien siedzialam z mala w domu bo niemialam co z nia zrobic;-)

Motylkowa gratki ;-)

Madajczek kochana wpisac cie na liste?;-)

Ehh a my jutro po obiadku jedziemy na domek nad jeziorem;-) bedziemy tam spac a mlodej znow z wody niebede mogla jej wyciagnac hehe
znajomi wleca jakiegos grila bedzie trzeba ogarnac;-)
Macie pomysl na dobra i niedroga salatke do grila?

Ostatnia edycja:
Wyschlo i jakies takie żółte no ale nie wazne ... na fotce slabo ...

Załączniki

• 1407526994034.jpg
    1407526994034.jpg
    7,4 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Do góry