reklama
niedziele jak bym mogla to tez bym poszlaJa ide w nidziele do pracy taka pazerna jestemi jeszcze bede sie smazyc w piekle
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

wiadomo to facet hahahaPrzed chwilą wyczytałam, że jeszcze może zgęstnieć ... cholera wie .. mój chce dzisiaj podchodzić do starań, ale nie wiem ... zobaczymy. On idzie za impulsem, ja za rozsądkiem![]()
Ann89
Fanka BB :)
Moje "dane"
Ania, 27lat, 2cykl, @- 19.04
W pierwszej ciąży zaszłam w pierwszym cyklu nieświadomie, w drugiej z w drugim cyklu, a teraz zobaczymy może za miesiąc się uda jak tak lecę po kolei heh
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
W pierwszej ciąży zaszłam w pierwszym cyklu nieświadomie, w drugiej z w drugim cyklu, a teraz zobaczymy może za miesiąc się uda jak tak lecę po kolei heh
Ann89
NeSSi przepraszam że pytam, ty miałaś zabieg w tej ciąży z aniołkiem? Bo jeśli tak to te 2m po można się już starać. Organizm już powinien dojść do siebie. A gdy doszło do samooczyszczenia po pronieniu to często lekarze nie widzą przeciwwskazań żeby się starać już po @
Mamuniol
O jeny. Ja chyba nawet za bankę bym nie poszła. Za leniwa jestem[emoji16]niedziele jak bym mogla to tez bym poszla![]()
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
ee to moj jakwidzi kase to by mogl caly tydzien chodzic hha chocby padl na twarzO jeny. Ja chyba nawet za bankę bym nie poszła. Za leniwa jestem[emoji16]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
NeSSi
Moderatorka
Moje "dane"Ania, 27lat, 2cykl, @- 19.04
Jestem dopiero 22 dni po zabiegu. Ale ginka nieoficjalnie dała przyzwolenie, bo endometrium się pięknie odnowiło. W środku wszystko jest ok. Nawet to co było kiedyś podono torbielą się wchłonęło w jajniku. Powiedziała, że ciąża była malusia 2,5 cm wszystkiego. I tylko ten fragment był łyżeczkowany. Nie miałam nawet macicy powiększonej. Dlatego się zdziwiłam, że mi powiedziała, że jestem przed owu, i ile ma pęcherzyk.

reklama
Podziel się: