Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Już niedługo wizyta. Będzie dobrze! Rozumiem Twoje zniecierpliwienie. Ja też zawsze tupię nogami na długo przedGłupia znów zrobiłam test, to chyba mocniejsze od mnie [emoji23][emoji23][emoji23] i grube krechy [emoji7] (ale oczywiście trochę po przelałam bo co ja będę dawać dwie krople jak mogę dać trzy [emoji23]) laski normalnie już nie mogę się doczekać wizyty![]()
DziękujęGratulacje!!!
Dziewczyny, zrobiłam sobie drugi test, inny i też jest kreska! [emoji173]️ Tak więc wynik hcg myślę, że to tylko formalność [emoji173]️
Ciężko mi określić kiedy termin przypadnie, ale pewnie przełom sierpnia /września.Piękna kreseczka. Ładnie widoczna. Tez takie miałam na początku a teraz leci 7tcwrzesniowka jestes?
Ciężko mi określić kiedy termin przypadnie, ale pewnie przełom sierpnia /września.
25 listopadaA kiedy miałaś ostatnią @?
Ale u mnie to dość zawila historia wyszła, ponieważ w 13dc byłam u lekarza na monitoringu, który określił cykl bezowulacyjny. Czekałam i czekałam na @, az w końcu dziś, w 44dc to czekanie mnie znudziło i postanowiłam zrobić test. I proszę, mamy toA kiedy miałaś ostatnią @?
takDziewczyny, zrobiłam sobie drugi test, inny i też jest kreska!Tak więc wynik hcg myślę, że to tylko formalność
![]()