Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już niedługo wizyta. Będzie dobrze! Rozumiem Twoje zniecierpliwienie. Ja też zawsze tupię nogami na długo przedGłupia znów zrobiłam test, to chyba mocniejsze od mnie [emoji23][emoji23][emoji23] i grube krechy [emoji7] (ale oczywiście trochę po przelałam bo co ja będę dawać dwie krople jak mogę dać trzy [emoji23]) laski normalnie już nie mogę się doczekać wizyty![]()
DziękujęGratulacje!!!
Dziewczyny, zrobiłam sobie drugi test, inny i też jest kreska! [emoji173]️ Tak więc wynik hcg myślę, że to tylko formalność [emoji173]️
Ciężko mi określić kiedy termin przypadnie, ale pewnie przełom sierpnia /września.Piękna kreseczka. Ładnie widoczna. Tez takie miałam na początku a teraz leci 7tcwrzesniowka jestes?
Ciężko mi określić kiedy termin przypadnie, ale pewnie przełom sierpnia /września.
25 listopadaA kiedy miałaś ostatnią @?
Ale u mnie to dość zawila historia wyszła, ponieważ w 13dc byłam u lekarza na monitoringu, który określił cykl bezowulacyjny. Czekałam i czekałam na @, az w końcu dziś, w 44dc to czekanie mnie znudziło i postanowiłam zrobić test. I proszę, mamy toA kiedy miałaś ostatnią @?
takDziewczyny, zrobiłam sobie drugi test, inny i też jest kreska!Tak więc wynik hcg myślę, że to tylko formalność
![]()