Właśnie w tym cyklu nic bo jak byłam na monitoringu nic nie było więc że bezowulacyjny i odpuściłam.Dużo mieliście?
jakieś wspomagacze brałaś?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Właśnie w tym cyklu nic bo jak byłam na monitoringu nic nie było więc że bezowulacyjny i odpuściłam.Dużo mieliście?
jakieś wspomagacze brałaś?
Czyli cuda sie zdarzaja ;-)Właśnie w tym cyklu nic bo jak byłam na monitoringu nic nie było więc że bezowulacyjny i odpuściłam.
Dlaczego "niestety pinki"?A mi znowu coś cykl się poprzestawiał, chyba przez stres i nie wystarczającą ilość snu. Dzisiaj 37dc i dalej czekam na france. Ja to juz na prawdę czekam bo nie chce zajść w ciążę naturalnie, za duże ryzyko ona by za sobą niosła. A, że się zabezpieczamy to raczej na 99% w ciążę bym nie zaszła, co prawda gumki też mogły by być wadliwe. No cóż, zobaczymy.
A w ogóle widzialyscie, że w biedronkach teraz są testy ciążowe?tylko niestety to pinki o ile dobrze pamiętam.
Bo to są najbardziej nie pewne testy, które po prostu oszukują w dwie strony.Dlaczego "niestety pinki"?
Podejrzewam, że nie widzisz mojej sygnatury pod postami. Jestem staraczką tylko nie mogę się starać że względu na mój nieprawidłowy kariotyp, mam wysokie ryzyko poronień ponieważ mój organizm odrzuca zarodki z wadami genetycznymi a ryzyko chorego zarodka a dalej jak zarodek nie zostanie odrzucony to chorego dziecka również jest wysokie. Staraczką jestem zaraz będzie od 6 lat, za mną ciąża pozamaciczna, i 4 poronienia w tym też biochemiczne ciąże. Za tydzień mamy z mężem kolejne badania genetyczne czy nie mam jeszcze jakiś mutacji. Ogólnie moja historia jest dosyć długa, większość dziewczyn tych z większym stażem na forum znają mnie i moją historię. Jak będę miała czas (bo teraz jestem w pracy) to napisze coś jeszcze raz.Migdalove a dlaczego ryzyko? Opowiedz swoją historie bo jesteś na staraczkach a gumek używasz to ja się pogubiłam hahah
Podejrzewam, że nie widzisz mojej sygnatury pod postami. Jestem staraczką tylko nie mogę się starać że względu na mój nieprawidłowy kariotyp, mam wysokie ryzyko poronień ponieważ mój organizm odrzuca zarodki z wadami genetycznymi a ryzyko chorego zarodka a dalej jak zarodek nie zostanie odrzucony to chorego dziecka również jest wysokie. Staraczką jestem zaraz będzie od 6 lat, za mną ciąża pozamaciczna, i 4 poronienia w tym też biochemiczne ciąże. Za tydzień mamy z mężem kolejne badania genetyczne czy nie mam jeszcze jakiś mutacji. Ogólnie moja historia jest dosyć długa, większość dziewczyn tych z większym stażem na forum znają mnie i moją historię. Jak będę miała czas (bo teraz jestem w pracy) to napisze coś jeszcze raz.
Pisze też tutaj bo wiem, że często mogę pomóc, doradzić, wesprzeć, dlatego mimo, że używamy gumek - nie staramy się na ten moment nadal tutaj pisze.![]()
Nie no luzik.Rozumiem. Tak nie widzę sygnatury bo piszę z telefonu. Przepraszam za pytanie. Mam nadzieje ze nie sprawilam
Ci przykrościStrasNie mi przykro ze takie problemy u was są ale trzeba być zawsze dobrej myśli. Trzymam mocno kciuki bądź silna.