Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Byłam dzisiaj u ginekologa, miałam wytrzymać do przyszłego tygodnia ale gdzie tam, poleciałam dzisiaj. Okres niby miałam mieć 19go ( ale mam nieregularne) i według mnie przesunął się ten cykl o 4-5dni. Jak może pamiętacie 3 testy pozytywne. Wczoraj robiłam betę 131. Jutro powtórzę. U lekarza oczywiście nic nie było widać, mam przyjść w przyszłym tyg, lekarz powiedział ze jest bardzo grube endometrium i dla niego bardzo wczesna ciąża do potwierdzenia. Oby wszystko było dobrze bo trochę mnie to podłamało [emoji17]
Chyba wtedy pęcherzyk? A zarodek przy 10.000? Chociaż sama nie wiem, bo niektórzy podaja, że wtedy już serduszko? Mniejsza z tym, na pewno będzie dobrze! @Karokao trzymamy kciuki! Takie wczesne wizyty zwykle tak się kończą, niepotrzebny stres ale bardzo dobrze Cię rozumiem też popędziłam w 4 tcNie martw się na zapas. Trzymaj rękę na pulsie. Zarodek jest widoczny gdy beta ma Ok 1000. Wszytsko będzie dobrze.
człowiek niecierpliwy jest i chce zobaczyć tego okruszka Chyba wtedy pęcherzyk? A zarodek przy 10.000? Chociaż sama nie wiem, bo niektórzy podaja, że wtedy już serduszko? Mniejsza z tym, na pewno będzie dobrze! @Karokao trzymamy kciuki! Takie wczesne wizyty zwykle tak się kończą, niepotrzebny stres ale bardzo dobrze Cię rozumiem też popędziłam w 4 tcczłowiek niecierpliwy jest i chce zobaczyć tego okruszka [emoji173]️
Oooo, no widzisz?! Odpoczynek – to podstawa@eliza.dziworska Fajnie! Ja generalnie jestem zadowolona. On wszystko tłumaczy i jest bardzo miły.Zrobiłam ostatnio tak jak ty mówiłaś i spałam jak dziecko![]()
Czekam na wizytę jak cholera. Czy będą te bliźniaki? Czy będzie serce? Ogólnie to mdli mnie cały czas, przyjmuje mi bułkę z bieluchem....ciągle mi zimno i mi libido bardzo poszło do góry...nawet mdłości nie są przeszkodą