L
Lad
Gość
No jedynie może się przekręcić jak coś się przedźwigasz albo jak będziesz za bardzo się gibała, ale nie można popadać w paranoje.Oby to nic powaznego bo boli mnie wrzuca bardzo od kilku dni![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No jedynie może się przekręcić jak coś się przedźwigasz albo jak będziesz za bardzo się gibała, ale nie można popadać w paranoje.Oby to nic powaznego bo boli mnie wrzuca bardzo od kilku dni![]()
Nie do końca mi przekręcała się czasami podczas zwykłego chodzenia, zdarzyło mi się to z 4 razy. Od razu będziesz wiedzieć, że to to. Nie da się wtedy chodzić, siedzieć ani stać wyprostowanym. Bardzo boli krzyż i kość ogonowa. Nie pomylisz tego no i nie działa nic przeciwbólowego.
Ja ponad rok starań a od września wizyty u ginekologa o z badaniami szalu tez nie ma, polazalam nu badania tarczycy, prolaktyny i progesteronu, te badania zrobilam we wlasnym zakresie nim poszlam do ginekologa. Innych badan mi nie zlecił tylko zrobił cytologia o teraz badam co miesiąc progesteron. Maz mial badanie nasienia. Ostatnio lekarz powiedzial ze nie widzi potrzeby robic drożności jajowodow. Zalecił inseminacje. A chodzę do lekarza prywatnie który ma klinikę którą zajmuje sie ginekologia , invitro itp.
Jakos malo u mnie tych badan porównując sie z wami tu na forum.
Jak mialas badane jajowody? Opisz prosze jak wyglada takie badanie
Ja juz sama nie wiem co myśleć o tym wszystkim.Nie jestem lekarzem wiec nie chce się mądrzyć, ale jaki sens ma robienie IUI skoro nie wiadomo czy jajowody są drożne ? to trochę takie leczenie na oślep.
Bo nie miałaś drażniącego kontrastu jaki dają przy hsg pod RTG, a przy sono masz taką specjalną sól o odpowiednim odczynie. Dlatego sono jest o wiele lepsze, niestety raczej ciężko na nfz.Miałam sono Hsg w invimedzie. Zupełnie nie ma się czego bać badanie praktycznie nie boli przez chwile czułam taki rozpierający bol jakby skurcz ale nie boli bardziej niż pierwszy dzień miesiączki![]()
W styczniu mam wizytę u prof. Pawelczyka na Dąbrowskiego. Póki co lecze się u dr. śmierzchała-mierzwa na piastowskimDziewczyny a czy któraś z Was leczyła się w klinice w Poznaniu? Mozecie polecić jakaś konkretną?