IrenaX
Fanka BB :)
Ja tez już jakos 20 cs zaczynam, masakra, czas pokaze czy wyszło coś w tym mcu...Ciekawe czy u nas 21 cykl staran będzie owocny.W sumie obecny cykl raczej nie mogę zaliczyć do starań, ale różnie to bywa.
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez już jakos 20 cs zaczynam, masakra, czas pokaze czy wyszło coś w tym mcu...Ciekawe czy u nas 21 cykl staran będzie owocny.W sumie obecny cykl raczej nie mogę zaliczyć do starań, ale różnie to bywa.
![]()
wygląda pozytywnieZobacz załącznik 861439 dziewczyny jak myślicie pozytyw? Ja myślę,ze tak,bo wcześniej były wszystkie dużo bledsze krechyw razie czego właśnie po obiadki wzięłam męża na Bara Bara
Ja robiłam hormony w tym samym dniu co Ty i miałam za wysoka prolaktyne norma była do 28 a ja miałam 36Cześć Dziewczyny
Ja nadal nie mogę zajść w ciążę, zrobiłam badanie prolaktyny, progesteronu i testosteronu w 22 dniu cyklu i mam takie wyniki:
prolaktyna 10,04 norma do 19,40
progesteron 8,99 norma do 15,90
testosteron 0,91 norma do 1,97
Tsh 2,2717 norma do 4,9400
Ginekolog twierdzi, że wszystko ok. Mnie nie podoba się ta prolaktyna nie za wysoka? Co o tym sądzicie?
powtórzyłam badanie w 7 dniu cyklu i niby w normie 12 z czymś a norma 15 coś. Moja gin powiedziała mi ze wszystko OkJa tsh miałam 1,24 a norma do 4,9moje tsh 3.0 i gin twierdzi że okej, natomiast endogrynolog, że za wysokie
To akurat ja mam w normieJa byłam w piątek u endo i zarówno ona jak i mój gin twierdzą, że przy staraniach powinno byc do 1,5. Mam niecałe 2 i też dostałam euthyrox 25

Tez tak miałam w 9, 10 dc... wczoraj w 12dc to już miałam mega mocna krechę
działaj Kochana 
SuperHej. Chciałam tylko zameldowac co u nas słychać [emoji4]. My już po badaniach polowkowych. Z synkiem wszystko dobrze. Waży 300g w 20t1d. Termin porodu bez zmian na 14 października [emoji4]. Cieszę się bardzo z tych wyników badań bo stresowalam się tym że mam tą cukrzycę ciążowa i jak ona wpłynęła na Łukaszka ale kamień spadł mi z serca.
Za każdą trzymam nadal kciuki i ciągle Was poczytuje [emoji4]. Przesyłam fluidy ciążowe [emoji16].
Zobacz załącznik 861450