IrenaX
Fanka BB :)
Ha haTeż słyszałam! Zawsze chciałam nazwać dziewczynke Maja takie moje małe marzenie od lat [emoji813]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ha haTeż słyszałam! Zawsze chciałam nazwać dziewczynke Maja takie moje małe marzenie od lat [emoji813]
Przykre to jest, bo pragnie się dziecka a później takie okoliczności wychodząWspółczuję bardzo [emoji17] Ja nie wiem czemu tak się dzieje. Masakra po prostu. [emoji17]
Ja już dawno nie słyszałam dziewczynki o takim imieniu [emoji1] I z niczym złym mi się nie kojarzy więc jest na 1 miejscu [emoji1]Ha haja tez
ale teraz już bym nie dała bo zaduzo już jest Mai
a ja lubie się odróżniać he he
![]()
ja nie mogłam sobie poradzić z cera, gdy odstawiłam antykoncepcjęMacie dziewczyny jakieś godne polecenia toniki albo kremy na problemy z cerą? Coś mnie wysypało na czole i nie mogę się pozbyć tego. Nie wiem czy to nie od czekolady bo ostatnio jem więcej słodyczy, zagryzam smutki. Trochę mam problemy w związku i tak jakoś no
No mnie wysypało przed owu i teraz coraz bardziej mi wyskakuje wszystko na tej twarzy. Nawet podczas okresu tyle nie miałam. No ja mam problematyczna cerę ogólnie ale mi przeszło i dawno nic nie miałam. Piecze mnie teraz twarz od wczoraj i syfek na syfku [emoji23] Niektóre są tak bolesne. Przemywam na razie tonikiem jakimś łagodnym, z nagietka albo rumianku ale śmierdzi strasznieja nie mogłam sobie poradzić z cera, gdy odstawiłam antykoncepcjęstosowałam jakiś czas tonik, peeling i krem z ziajki, dobre ale nie wiem czy akurat mi to pomogło, po jakimś czasie samo jakos minęło
Hehe slyszalam o tymMówią, ze jak staranka są przed owu to będzie dziewczynka, jak w dniu owu chłopiecciekawe czy się sprawdzi
![]()
Współczuję bardzo [emoji17] Ja nie wiem czemu tak się dzieje. Masakra po prostu. [emoji17]
Dokładnie [emoji17] Ale i tak mi przykro [emoji17] Haha napewno się pochwale od razu! [emoji23] Zależy czy będzie czym [emoji23]Niestety nie mamy na to wpływu i uważam, że trzeba iść do przodu, nie patrzeć w tył![]()
Czekam na te Wasze kreseczki![]()
Przykre to jest, bo pragnie się dziecka a później takie okoliczności wychodząpóźniej nerwy i stres
Wow, gratulacje [emoji7][emoji7][emoji7]Ja miałam testować jutro, ale , że paczka z teścikami jest już dziś to zatestowałam jak tylko wróciłam do domku i.... UDAŁO SIĘ!!!!!!!!! Krecha trochę bledsza niż testowa, ale test z godz 17.00 i jest
Jestem taka przeszczęśliwa. Dziewczyny wam też sie udaBardzo wam tego życzę
![]()