Fanka Kadry
Fanka BB :)
ForgetMeeNot super gratulacje ! Wczoraj nic tam nie widzialam ale dzisiaj to już jest pewność 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wow, 4 dni z rzedu, musiało się udać, u mnie były tylko 2 niestetyBardzo mocno trzymam za to kciuki, a to tak naprawdę nasz 3cs.... wcześniej już jakiś czas po prostu nie uważaliśmy ale staraniami tego nazwać nie można.
Jeśli chodzi o ten cykl to wyglądało to u mnie tak:
Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend
nie wiem czy coś to da... a u mnie tak wyglada sytuacja:Koniecznie daj znać Kochana jak coś się bd działoA tak u mniemoże się uda
![]()

Jak mi jutro beta wyjdzie na plusie to miałabym termin wg ostatniej @ na 12.02Dlaczego jeszcze nie ma lutówek?! Tak czekam na lutówki! Ja mam je założyć?! Ja dopiero na koniec lutego wskakuję!![]()
Wow, 4 dni z rzedu, musiało się udać, u mnie były tylko 2 niestetynie wiem czy coś to da... a u mnie tak wyglada sytuacja:
Tym bardziej, ze akurat w tych dniach testy owu pokazywały mi najmocniejsze krechyIrenaX wg mnie idealnie się wstrzeliliście. Ja w dzień owi nie miałam kompletnie ani ochoty ani ochoty na seksowanie
FankaKadry wg mnie nie jest źle.. trzymam kciuki [emoji16]
ale zobaczymy, bo kilka razy tak już miałam i nic