I jak wytrwalas do tej wizyty?ja to siedze jak na szpilkach xd musze zajac czyms glowe.Teraz koncowka 9tc dzis 8+5[emoji6] na wizycie bylam w tamtym tygodniu w poniedzialek czyli w 8tc 7+4 [emoji6]
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
I jak wytrwalas do tej wizyty?ja to siedze jak na szpilkach xd musze zajac czyms glowe.Teraz koncowka 9tc dzis 8+5[emoji6] na wizycie bylam w tamtym tygodniu w poniedzialek czyli w 8tc 7+4 [emoji6]
Ja wytrzymalam choć mialam długi czas ze swirowalam przez brak objawów [emoji6] ale nie chcialam isc za wcześnie zeby potem nie bylo ze "jeszcze nic nie widac, prosze przyjsc za tydzień "[emoji6]I jak wytrwalas do tej wizyty?ja to siedze jak na szpilkach xd musze zajac czyms glowe.i co widzialas juz cos na usg? To moja pierwsza ciaza wiec nawet nie wiem czego sie spodziewac
![]()
Gratuluje wspaniałego wyniku.[emoji173] [emoji173]Hej dziewczyny. Moze ja napisze moje poniedzialkowe wyniki z beta hcg wynisila 294. wskazuje na 5 tydzien wiec zgadzalo by sie z kalendarzykiem. Ale ostatnie wydarzenie mnie przerazilo i bardzo wspolczuje i sie wystraszylam i juz jakos sie nie ciesze. Boje sie ze sie rozczaruje. Jutro ide na kolejna bete zeby zobaczyc jak przystara i dodam do tego progestero. Do gina umowialm sie na pierwsza wizyte za 2 tygodnie.
Dziekuje:*Gratuluje wspaniałego wyniku.[emoji173] [emoji173]
Umowilam sie na 15 wiec bedzie 6 +4 zobaczymy co wyjdzie.Ja wytrzymalam choć mialam długi czas ze swirowalam przez brak objawów [emoji6] ale nie chcialam isc za wcześnie zeby potem nie bylo ze "jeszcze nic nie widac, prosze przyjsc za tydzień "[emoji6]
Ty jak nie chcesz czekac mozesz isc np w 6/7tc np 6+2 jeśli nie opoznila co sie jakos bardzo owu to serduszko juz moze być [emoji6]
Ja juz widzialam pulsujace serduszko [emoji7] ide znow w nastepna środę, wtedy juz z wynikami badań i załóżmy karte ciąży [emoji7]
Ja "rybkę" poczułam tak w 16tc, bardzo wcześnieDziewczyny na kwietniówkach na Facebooku dziewczyny piszą, że w 18 tygodniu czują kopniaki już [emoji33] To jest możliwe?
No co wy gadacie [emoji33] Ja rybkę w prawie 16 tc też ;o Jestem w szoku, że tak szybko bo niby dopiero delikatne ruchy w 18 a kopniaki późno po 20 tygodniuJa "rybkę" poczułam tak w 16tc, bardzo wcześnieA kopniaki od 18tc to już spokojnie czułam. Także tak- możliwe
)
Na pewno będzie wszystko dobrze. Ja na wizycie 6+1widzialam pikajace serduszko[emoji173] . Trzymam kciuki za wizytę[emoji110] [emoji110]Umowilam sie na 15 wiec bedzie 6 +4 zobaczymy co wyjdzie.na razie swiruje xd chociaz 3mam za siebie kciuki!
![]()
To teoriaNo co wy gadacie [emoji33] Ja rybkę w prawie 16 tc też ;o Jestem w szoku, że tak szybko bo niby dopiero delikatne ruchy w 18 a kopniaki późno po 20 tygodniu