reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny zna się któraś na tym. CRP mam 15,3 mg/l i strasznie słaby mocz ;o Z tego co czytam [emoji53] Dobrze, że antybiotyk mam włączony biorę zinnat i czuję się po nim jak po jakimś odlocie

reklama
Znam ta teorie, u nas jak widać nie zdała egzaminu. Wg niej powinnismy mieć chłopaka, a mamy dziewczynkę. Nie ma co liczyć wg mnie, natura i tak zrobi swoje. A jak plemniki są nnjej ruchliwe np. to mogę niestety nie spotkać się z komórka, czasu im zabraknie
Też jestem tego zdania ;) U nas też powinna być dziewczynka wg tej teorii,a jest chłopiec. Myślę,że to podobna loteria jak kalendarz chiński czy ułożenie płodu w pierwszych tygodniach.

Dziewczyny zna się któraś na tym. CRP mam 15,3 mg/l i strasznie słaby mocz ;o Z tego co czytam [emoji53] Dobrze, że antybiotyk mam włączony biorę zinnat i czuję się po nim jak po jakimś odlocie
czytalam gdzies ze crp w ciazy moze byc podwyzszone ale Ty masz stwierdzona bakterie wiec sie nie ma co dziwic. bierz antybiotyk a jak sie zle czujesz przy nim skontaktuj sie z lekarzem moze jest cos innego co moga Ci podac.

czytalam gdzies ze crp w ciazy moze byc podwyzszone ale Ty masz stwierdzona bakterie wiec sie nie ma co dziwic. bierz antybiotyk a jak sie zle czujesz przy nim skontaktuj sie z lekarzem moze jest cos innego co moga Ci podac.
Tzn dziś czuję się lepiej, to była pierwsza dawka więc mnie trzepnął konkretnie a ponoć to jest bardzo dobry antybiotyk.

Tak wiem. Czuję, że chyba anemia będzie mocniejsza [emoji45] jestem strasznie słaba mogłabym ciągle spać teraz [emoji45]
wprowadzilabym na Twoim miejscu produkty bogate w żelazo. leki sie tak nie wchlaniaja a pamietam ze kiedys musialam dostawac dozylnie zelazo bo nic na mnie nie dzialalo. teraz jetem madrzejsza i o ile przed ciaza mialam zawsze ponizej normy zelazo i hemoglobine tak w ciazy mam idealne wyniki. jestem chyba szczesciara bo przy luteinie nie zlapalam zadnej infekcji a wyniki moczu byly wzorowe.

Hej Dziewczyny. Tak piszecie o tej tarczycy i się zastanawiam czy moje wyniki są ok.
Moglybyscie pomoc?
TSH 3 gen. 4,499 ulU/ml (0,27-4,5)
fT4 14,46 pmol/l (10.6 -21.5)
FT3 5,51 pmol/l (4,0 - 8,3)
Anty-TPO <0,8 lU/ml (<8,0)

Kompletnie się na tym nie znam
TSH za wysokie przy staraniach o dzidzię

reklama
Hej dziewuszki:) U mnie przedwczoraj @ sie skonczyla. Jakas byla krotka i ino 1 dzien porzadnego krwawienia. Jest mozliwosc ze to przez ovitrelle?
Tak po za tym 'olalam' ten cykl staraniowo bo i tak pewnie nie wyjdzie. Jedynie co to stres mnie lapie przed poniedzialkiem(badaniami meza).
A co u Was?
@ForgetMeeNot jak sie czujesz? Juz troszke bezpieczniej?

Do góry