podroz.w.nieznane
Fanka BB :)
Jezu miałam chwilowy zawał jak napisałaś witam się z wami dziewczynyWitam sie z Wami dziewczynydzis planowo @ , jeszcze nie przyszla. Od kilku dni bol podbrzusza i ten sluz
Jak dzis nie przyjdzie to jutro testuje![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jezu miałam chwilowy zawał jak napisałaś witam się z wami dziewczynyWitam sie z Wami dziewczynydzis planowo @ , jeszcze nie przyszla. Od kilku dni bol podbrzusza i ten sluz
Jak dzis nie przyjdzie to jutro testuje![]()
Mi też wszystko zwariowało jestem chyba 5dpo no zobaczyny ale wątpię że coś będzie.Dziewczyny którym się udało! Gratulacje! I dajcie jakiś owocny przepisMoże i u innych podziała
Ja miałam tak samo przy biochemicznej, miałam wrażenie że cykl zwariował bo podwójny płodny śluz...
A teraz jestem dopiero 4dpo i jeszcze tyle czekaniaRaczej nie zatestuję wcześniej tylko poczekam na @. Mi chyba dopiero teraz cykl wrócił do normy po zabiegu łyżeczkowania w styczniu. Znów cykl 28 dni i brak objawów owu. Pierwszy raz objawy okołowoulacyjne miałam w cyklu w którym się udało i trwało to aż do teraz, stąd uważam że "wróciłam do normy"
Teraz pozostaje czekać...
Ja skończyłam brać w poniedziałek rano tj 24.05 do dziś nic się nie rozkręcilo a plamie juz od 25.05. Dopiero dzis rano delikatnie poleciała czerwona krew i znów nic.....Dodam, że dupaston skończyłam brać w piątek (5 dni temu). Czy któraś z Was też po nim tyle czekała na @??
Biorę 2x1 500mg siofor. Brałam 3x1 ale byłam zbyt pozbawiona życia i trzęsły mi się ręce. Więc zeszłam znów do 2. Tez mam problemy z dupskiemJa po clo też nie mam żadnych skutków ubocznych, ale za to po metforminie mam takie przeboje żołądkowo-jelitowenawet wczoraj miałam już zwiększać dawkę do 2 tabletek na dzień, ale bałam się bo dzisiaj cały dzień w pracy i mogłabym mieć problem dobiec do toalety
muszę dzisiaj z moją gin o tym pogadać...ciągle mam wrażenie, że idę pod górkę
HahaJezu miałam chwilowy zawał jak napisałaś witam się z wami dziewczynybałam się, że napisałaś w 1 dc
nie mogę się doczekać twoich kreseczek
![]()
Dziewczyny mam pytanie.
Jestem tydzień przed testowaniem. Czy wycieczka rowerem 30km to zły pomysł w czasie oczekiwania na testowanie. Jak myślicie ?????
Jedź i ciesz się wycieczkąDziewczyny mam pytanie.
Jestem tydzień przed testowaniem. Czy wycieczka rowerem 30km to zły pomysł w czasie oczekiwania na testowanie. Jak myślicie ?????
Ja również, pozdrawiamBiorę 2x1 500mg siofor. Brałam 3x1 ale byłam zbyt pozbawiona życia i trzęsły mi się ręce. Więc zeszłam znów do 2. Tez mam problemy z dupskiemmoże nieładnie to zabrzmi,ale ciągle robię na rzadko. Nie sięgam pamięcią kiedy było normalnie. Tez tak masz?
Ja dopiero od zeszłego wtorku biorę, a problemy żołądkowo-jelitowe zaczęły się hmmm od piatku/soboty i tak, cały czas rozwolnienie zobaczymy co powie dzisiaj ginBiorę 2x1 500mg siofor. Brałam 3x1 ale byłam zbyt pozbawiona życia i trzęsły mi się ręce. Więc zeszłam znów do 2. Tez mam problemy z dupskiemmoże nieładnie to zabrzmi,ale ciągle robię na rzadko. Nie sięgam pamięcią kiedy było normalnie. Tez tak masz?