L
Ladycarooo
Gość
Tak, ogólnie bierzemy leki, ale nie zmienialiśmy ich od miesięcy, więc nie wiem...A bierzecie coś?
Ja mam np teraz poty w nocy bo biorę clo i mam końcówkę miesiączki, ale za pare dni mi to przejdzie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, ogólnie bierzemy leki, ale nie zmienialiśmy ich od miesięcy, więc nie wiem...A bierzecie coś?
Ja mam np teraz poty w nocy bo biorę clo i mam końcówkę miesiączki, ale za pare dni mi to przejdzie.
Sypialnia wywietrzona? Nie macie jakiś koszmarów sennych?Tak, ogólnie bierzemy leki, ale nie zmienialiśmy ich od miesięcy, więc nie wiem...
Tak, wietrzona, koszmarów nie mam. Mam dużo snów, bo biorę melatoninę. Ale to są raczej rzeczy oderwane od rzeczywistości, niż koszmary. Nie jadłam na noc, nie piłam alko, więc nie wiem skad to.Sypialnia wywietrzona? Nie macie jakiś koszmarów sennych?
może właśnie dlatego, że nie piłaś alko na nocTak, wietrzona, koszmarów nie mam. Mam dużo snów, bo biorę melatoninę. Ale to są raczej rzeczy oderwane od rzeczywistości, niż koszmary. Nie jadłam na noc, nie piłam alko, więc nie wiem skad to.
A u mnie chyba cykl stracony… wiedziałam ze jak mąż wróci do pracy to będzie pozamiatane…
Udało się tylko raz z finiszem w czwartek, a dopiero teraz mam śluz płodny. W niedzielę podziałaliśmy ale bez skutku… Wczoraj nic i coś mi mówi ze dzisiaj tez nic, z resztą nawet nie wiem, czy nie jest za późno, bo sama wiesz, jak bardzo z d***y ginekolog ocenił potencjalny czas owulacjiCóż się wydarzyło?
Mój z powodów zastępstw od 1,5 tyg pracuje po 10,5 h dziennie. Na szczęście jeszcze dziś i jutro, potem trochę luźniej. Ciekawa jestem czy się zregeneruje przez tydzień do czasu dni płodnych.A u mnie chyba cykl stracony… wiedziałam ze jak mąż wróci do pracy to będzie pozamiatane…