Karooola28
Fanka BB :)
Dzisiaj, zaraza kiedy masz mieć wyniki ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzisiaj, zaraza kiedy masz mieć wyniki ??
Trzymam!!3maj kciuki, odświeżam co 15 minut ale narazie wyników brak![]()
Mogę Ci wysłać moją, ale raczej nie jest pocieszająca xD czekam na gina i już mam lekkie skurcze więc mam nadzieję, że się do weekendu rozkręci. Ten biochem mi zaburzy wyliczenia w apcedawajcie dziewczyny jakieś pozytywne testy albo bety, bo po tej mojej beznadziejnej becie i oszukanym teście potrzebuje się pocieszyć
U mnie beta z poniedziałku poniżej, dzisiaj idę na jeszcze jedną a jutro wizyta ...dawajcie dziewczyny jakieś pozytywne testy albo bety, bo po tej mojej beznadziejnej becie i oszukanym teście potrzebuje się pocieszyć
Mi przed zajściem śniło się parę razy że tulę niemowlaka, niestety nic to nie znaczyło bo skończyło się źle. A w dzień zrobienia pozytywnego testu za to, śniło mi się że umieram i obudziłam się w środku nocy :O też odrazu z rana spr i też miał to być pozytywny znak... Mimo wszystko byłam przerażona resztę dnia...Cześć, miłego dnia!
Dopiero co przedwczoraj śnił mi się pozytywny test ciążowy (co nie miało odzwierciedlenia w rzeczywistości), a dziś miałam dwa sny: jeden z serialu Raczo, który wciąż ogląda mój mąża drugi o tym, że trzymałam na rękach i tuliłam niemowlę, chłopczyka. Miałam takie przeświadczenie, że to mój synek. Jak nie wierzę w sennik, tak dziś jestem skłonna, bo:
- Gdy kobiecie śni się, że tuli niemowlę, taki sen może wskazywać, że niedługo zostanie mamą
trzymamy3maj kciuki, odświeżam co 15 minut ale narazie wyników brak![]()
a na kiedy Ci termin wychodzi ??U mnie beta z poniedziałku poniżej, dzisiaj idę na jeszcze jedną a jutro wizyta ...
Trzymam kciukiDzisiaj, zarazale narazie brak - odświeżam non stop
![]()
01 /03.11 Mam nieregularne miesiączkia na kiedy Ci termin wychodzi ??