• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2022

reklama
Mi przed zajściem śniło się parę razy że tulę niemowlaka, niestety nic to nie znaczyło bo skończyło się źle. A w dzień zrobienia pozytywnego testu za to, śniło mi się że umieram i obudziłam się w środku nocy :O też odrazu z rana spr i też miał to być pozytywny znak... Mimo wszystko byłam przerażona resztę dnia...

Ej, dajcie namiary na tą wróż, też chcę posłuchać głupot :D Zwłaszcza że jutro idę do szpitala na podanie tabletek i psychicznie przygotowuję się do kolejnej traumy 🙄😔 Za to będę krok bliżej do ponownych starań...
Może akurat pójdzie szybko i w miarę bezboleśnie. U mnie na podobnym etapie tak było. Trzymaj się :(

Dziewczyny potrzebuje rady ... Od tygodnia biorę duphaspan, jutro mam wizytę i nie wiem czy nie zrobić przy okazji bety również progesteron. Przynajmniej aby zobaczyć na jakim poziomie mam z tabletkami

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry