U
użytkownik 207953
Gość
Idziesz na betę?Cześć dziewczyny,mój stary jeszcze w robocie więc widzicie to pierwszeRóznica miedzy testami 3 min..Najpierw radość,teraz przerażenie Zobacz załącznik 1375201Zobacz załącznik 1375203
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Idziesz na betę?Cześć dziewczyny,mój stary jeszcze w robocie więc widzicie to pierwszeRóznica miedzy testami 3 min..Najpierw radość,teraz przerażenie Zobacz załącznik 1375201Zobacz załącznik 1375203
W poniedziałek pójdę i w środę sprawdzę przyrostIdziesz na betę?![]()
10-12 dni po (bardziej 12 bo w piątek 18.02 miałam pęcherzyk 24 mm i wydaje mi zie ze w ten dzień pęcherzyk pękł ale potwierdzone owu mam z pon z wizyty)
Brałam luteinie 3x dziennie 50 mg, może dlatego tak wysoki prog?
dzisiaj 9 dzień ale już nie biorę bo po co, tylko wydłuży cykl [emoji17]
Hej!Heej dziewczyny, jak tam samopoczucia u was?
Ja dzisiaj miałam taka ciężka noc!! Nie dość że gorąco, to jeszcze najpierw mi się śniły połamane zęby... a później szczeniak i dwa czarne kociaki![]()
niestety kochana ale nie robiłam już foty bo pół telefonu to foty testu ciążowego@Karola270984 pokażesz test pozytywny?
bardzi lubię oglądać kreski
Zamiast 5 minut jogi przeczytałam zje pierogi. Myślę, że to znak XDMiłego dnia moje laski! Już prawie weekend!
Niech każda dziś zrobi coś dobrego dla siebie: zje pyszne jedzenie, pójdzie na spacer, zrobi maseczkę, 5 minut jogi, kupi łady ciuch.
To rozkaz od Waszej matrony![]()
ja mam to samo przerażenie jak to bedize i co będzieCześć dziewczyny,mój stary jeszcze w robocie więc widzicie to pierwszeRóznica miedzy testami 3 min..Najpierw radość,teraz przerażenie Zobacz załącznik 1375201Zobacz załącznik 1375203