MPAnia
Fanka BB :)
Bardzo się boję że znów nie doczekam bijącego serduszkaja mam to samo przerażenie jak to bedize i co będziejak się udało tak teraz niepokoj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bardzo się boję że znów nie doczekam bijącego serduszkaja mam to samo przerażenie jak to bedize i co będziejak się udało tak teraz niepokoj
Taaak! U mnie głupie sny to też norma hehHej!
Ja znam aż zanadto głupie sny xD czasem nawet nie umiem poowiedzieć o czym były, bo to jesttaki mess
A samopoczucie coraz lepsze, czekam na okres![]()
Też będę miała pierwszy cykl stymulowany, ale aromkiem. I właśnie się zastanawiałam, czy brać jeszcze ten inofem, ale w sumie dużo mi go zostało, więc chyba wybioręHej, ja dziś 3 dc. Poprzedni pomimo tej wcześniejszej stwierdzonej owulacji dalej 27-dniowy, także za moim organizmem nie dojdziesz... Wczoraj miałam wizytę, dostałam clo 2x1 od 3 do 7 dc, mam dalej brać miovelię nac, inofem, wiesiołka, fembion, vit. d,b12 i zjawić się 12 dc na monitoringu. Ten ostatni cykl mnie przetyrał, bo miałam duże nadzieje... To mój pierwszy cykl stymulowany czymś więcej niż inofemem. Jak na was clo wpływał?
gratuluję kreseczek <3
No pewnie że jest sens, w końcu w opakowaniu są dwaZamówiłam na poniedziałek i na termin @ i właśnie przyszedł..tak bardzo mnie kusi żeby zrobić jutro i w poniedziałek przed betąma to sens??
Ja pytałam właśnie czy mam brać dalej i inofem i miovelię i powiedział, że tak.Też będę miała pierwszy cykl stymulowany, ale aromkiem. I właśnie się zastanawiałam, czy brać jeszcze ten inofem, ale w sumie dużo mi go zostało, więc chyba wybiorę![]()
A nastawiasz się, że w tym cyklu się uda?Ja pytałam właśnie czy mam brać dalej i inofem i miovelię i powiedział, że tak.
Boże, faktycznie, uświadomiłaś mi, że to ostatnia szansa na to :OJak się zaczynaliśmy starać 10 miesięcy temu to obiecałam sobie, że urodzę w 2022 ;D To jakby moja ostatnia szansaA Ty?
A nastawiasz się, że w tym cyklu się uda?![]()