pluto_nova
Moderator
łooo maaatkooo! Faktycznie czysty!Zobacz załącznik 1381707
Ten sprzed kilku dni
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
łooo maaatkooo! Faktycznie czysty!Zobacz załącznik 1381707
Ten sprzed kilku dni
spoko, mój bardzo często nie ma racji, tylko ja ją mamJa tez!!!![]()
❤
To skumajcie jak stary ma ze mną przesrane![]()
takie to ja miewałam 6dc (we wcześniejszych dniach cyklu nie robiłamZobacz załącznik 1381720
@pluto_nova a to testy sprzed 30 min. Zawsze miałąm owulkę w 14/15 dc, a teraz szykuje sie bardziej na 21/22...
no widzisz, no to ja w 14 dc miałam to co Ci pokazałam (białe) a teraz coś w końcu zaczyna się dziaćtakie to ja miewałam 6dc (we wcześniejszych dniach cyklu nie robiłam) i też mam owu 14/15 dc
![]()
to kiedy Ty okres dostaniesz?!no widzisz, no to ja w 14 dc miałam to co Ci pokazałam (białe) a teraz coś w końcu zaczyna się dziać![]()
no podejrzewam, że z tydzieńmi się wydłuży cykl. No ale miałąm to hsg więc to pewnie dlatego.to kiedy Ty okres dostaniesz?!![]()
Ty weź, bo na Wigilię urodziszno podejrzewam, że z tydzieńmi się wydłuży cykl. No ale miałąm to hsg więc to pewnie dlatego.
ja mogę i w sylwestra urodzić. Już mnie to nie obchodzi. Grunt, że jest jeszcze szansa w tym cyklu prawdopodobnie. Bo w tym moim nromalnym płodnym okresie 14/15 dc nie było dużo seksu, więc spisałam cykl na starty. A moze jednak nieTy weź, bo na Wigilię urodzisz![]()