Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ha ha ha
Hmmm.... to moja teściowa by Wam bardzo odpowiadałaNudzi się jak nic nie robi kobita!
Najchętniej by u mnie gotowała i odkurzała!
Jeszcze tego brakowało :/
Ostatnio musiałam jej wyrywac odkurzacz z rąk!!! Myślałam, że się obrazi, ale jakoś przełknęła. Bo ja NIE CIERPIĘ KORZYSTAĆ Z TAKIEJ POMOCY! Sama sobie wszystko zrobię, nie chcę nic nikomu zawdzięczać i kropka. Radzę sobie i tak mi dobrze.
Ale Wy już wiecie, że ja mam nie po kolei, więc chyba nie szokuję![]()
i zero pomocy , czyli wszystkie naczynia brudne , a one siedza , kawy nie ma w czym podac siedza , kolacje zrobic czy obiad czy sniadanie , siedza dalej , a ja latam z malym na rekach , odkurzam dwa razy na dzien , zarcie robie , sprzatam po , zmywam , do tego spacery i zabawa z malym , bo tego tez nie zrobia , bo po co , a dwie baby siedza i sie na to gapia nie probonujac nawet , ze pomoga w czymkolwiek
I nie wytrzymam jak nie powiem JAK OGROMNIE WZRUSZONA JESTEM!!!!!!!
Ja i Maciuś równo rok temu...
pokaze wam cos
zobaczcie jakie fajne lozko dostalismy od Lukasza szefa, zmienilismy malej materac i tak o to wyglada moja spiaca ksiezniczka

a ja póki co jestem skazana na pokoik.
teraz już są włączone więc mam nadzieję, ze szybko zaśnie, bo muszę ogarnąć kuchnię i przyszykować obiad, a jak zasypia, to nie mogę Mu się pokazywać na oczy...