Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Looo matko, nie strasz mnie [emoji54]Hej kochane
Anusia brak mi słów po prostu. Nic mądrego nie napisze bo się nie da po prostu...jest mi bardzo przykro.
Rene łącze się z tobą w bólu. Kuźwa od wczoraj mam taki katar i ból gardła, że wysiadam. Od 2 do 5 rano spać nie mogłam przez ten nos:-/
Mania faktycznie kreska ciemniejsza! Ciekawe czy będzie tak samo ciemna jak kontrolna. Mnie na dziadostwie z allegro ( tych niebieskich) tylko raz wyszedł prawdziwy pozytyw. Tylko nie wiem czy twoje nie są bardziej czułe.
Bum owu jak się patrzy! Szkoda tylko, że musisz tak przez to dziąsło cierpieć.
Agnesis a coś ty taka wnerwiona? Proponuję paczkę chipsów i tabliczkę czekolady:-) na mnie działa he he
Carmen myślę, że musiało ci jakieś naczynko strzelić. U nas kiedyś była dziewczyna po numerku z pękniętym naczynkiem i musieli jej krew toczyć! Pochwa jest bardzo ukrwiona i dlatego.
Tęczowa śliczny brzuszek! U mnie już prawdziwy bęben he he. Mnie przeczucia nie myliły:-) i ja do tej pory nie bardzo mogę jeść mięso
To on z mamusia nie moze sie rozstac [emoji1][emoji1]Wonderful nawet jakbym z gołą dupą wyskoczyła to by nie zauważył[emoji46]
Dobrze ze jutro jedzie sobie do mamusi to w koncu odetchnę od niego[emoji23]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Niech sobie po dwa zebra wytnie z kazdej str to se sam zrobi.[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Moj to w ogole dzis przeszedl samego siebie.
Mowi do mnie ze dawno go czyms zaskoczylam...ze dawno mial lodzika, ze moglabym wskoczyc w jakas seksi koszulkę...no ja pierdziele pytam sie kiedy on ostatnio mnie czyms zaskoczył to nagle "aaaaa...eeeee". Ja mu sprzatam, gotuje, prasuje, piore i jeszcze mam go czyms zaskakiwac.
Niech mnie w dupe pocałuje.
Chcialabym.ci.bardzo podac date @ ale sama juz nie kumam o co chodzi......jak dostane za niecale 2 tyg w terminie przypuszczalnym to dam ci date okKochane , pierwsza tabelka staraczkowa gotowa , może być wszystko się zgadza ?
Zobacz załącznik 790471
Test owu masz ??Bum nie mam testu[emoji23]
Ale spokojnie wredna @ przyjdzie[emoji23] kwestia czasu[emoji23]
I co ja będę robić pół nocy.