• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Moj to w ogole dzis przeszedl samego siebie.
Mowi do mnie ze dawno go czyms zaskoczylam...ze dawno mial lodzika, ze moglabym wskoczyc w jakas seksi koszulkę...no ja pierdziele pytam sie kiedy on ostatnio mnie czyms zaskoczył to nagle "aaaaa...eeeee". Ja mu sprzatam, gotuje, prasuje, piore i jeszcze mam go czyms zaskakiwac.
Niech mnie w dupe pocałuje.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moj to w ogole dzis przeszedl samego siebie.
Mowi do mnie ze dawno go czyms zaskoczylam...ze dawno mial lodzika, ze moglabym wskoczyc w jakas seksi koszulkę...no ja pierdziele pytam sie kiedy on ostatnio mnie czyms zaskoczył to nagle "aaaaa...eeeee". Ja mu sprzatam, gotuje, prasuje, piore i jeszcze mam go czyms zaskakiwac.
Niech mnie w dupe pocałuje.

HAHAHAHA dobry jest, niektórzy faceci nie doceniają właśnie tego gotowania, sprzątania bo uważają to za coś normalnego. Powiedz, że Ty czekasz na zaskoczenie teraz i już, póki On się czymś nie wykaże to i Ty tez. :) Nie daj sie. :)

Nie rozumiem tego..moj ogladal skoki. Darl sie z podniety ze Stoch wygral. Boze kochany no koniec świata. Skonczyly sie skoki to ogladal wiadomosci ze skrotami o skokach, a na koniec ogladal jeszcze powtorki na internecie. Pytam sie po co??[emoji46][emoji23]

Kochane , pierwsza tabelka staraczkowa gotowa , może być wszystko się zgadza ?
STARACZKI.jpg

Załączniki

• STARACZKI.jpg
    STARACZKI.jpg
    63,1 KB · Wyświetleń: 345
reklama
Zabieram się za drugą część [emoji38]

Nessi a tywpadasz do fasolek ?

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry