D
Deleted member 169981
Gość
Tęczowa super brzuszek[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dawaj bo mój mąż wybrzydza ehh. Chętnie zjem w Twoim towarzystwie i siorpne potem kawkę
Być może, ale według długości cyklu owu powinna być u mnie w 11, 12, maksymalnie 13 dcAgnesis co jest?
Mania no faktycznie jest ciemniejsza. Ale jeszcze troche do wyraznej. Moze po prostu za wczesnie zaczelas robic i dlatego taie slabe wychodza
Agnessis nie jesteś sama. Ja jak jestem przeziębiona nie mam nerw ani cierpliwości. Istny szatan. Właśnie wyrzylam się na dziecku i teraz żałuję. Siedzę i rycze jaka jestem podła. *****Ja dzis mam takiego wkurwa, ze zaraz kogoś zabije. Nie mogę wytrzymać sama ze sobą. Odezwę sie jak mi przejdzie [emoji53]
Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...