• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Majka no wlasnie czytalam ze pistoletem nie, tylko igłą.
A pójdę i przebiję po okresie, nie taki ból przyjdzie mi znieść w życiu[emoji23]
Moj mowi zebym sobie jeszcze na dupie przebiła, bo wymyślam już[emoji23] niech spada[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Igłą, igłą jasne taki kolczyk to pikuś ja mam łącznie w uszach 5.
A swojemu powiec że nic straconego na dupce też się da! [emoji23] w lędźwiach fajnie wyglądają.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Majka ja mialam 3 w lewym uchu ale jedna dziurka mi sie nie chciala goic to zostawilam. I mam 2 teraz. Ale o tej chrzastce to od dawna juz mysle[emoji7]
Aschlee tez przebijalam ucho sama[emoji5] fajne uczucie[emoji23]

Hej słonka:-)
Brrr ale zimno....U mnie -19...

Rene mąż mi kupil w aptece taki sztyft do wąchania z olejkami różnymi i dużo mi lepiej na ten katar. Pije syrop *spam* i jem sporo czosnku . Ciut mi lepiej.

Carmen skoro krwawienia nie ma to na bank było to naczynko. Pochwa jest mega ukrwiona i głupie zadrapanie może powodować spore krwawienie. Najważniejsze że już się skończyło:-)

Dżoł to masz wizytę dzień pozniej ode mnie. A może już będzie serduszko. Zobaczymy:-)

Nessi skąd ja to znam...mnie cycki na początku rwały masakrycznie, a potem tylko wieczorami bolały . I ja głupia oczywiście macalam się od rana i ryk od razu...teraz to mnie bolą dopiero:-/ i mam ogromne. Miseczka F jest za mała...

Bum słodzinka z twojej córeczki:-) do mnie we wtorek przyjeżdża siostrzenica i chyba też ja do Maca zabiorę. Ucieszy się na pewno. Dobrze, że ząb odpuszcza w końcu .

Nuria ja miałam kolczyk na górze w chrząstce i niestety miałam problem...trafiłam na jakąś niedouczoną babkę. Zrobiła mi kolczyk pistoletem i mega długo mnie bolało, w dodatku chyba to było złe miejsce bo mi się bardzo przekrzywił. Po roku wyjęłam.

Dziewczyny ma któraś z Was kolczyka w uchu w chrząstce? Planuje sobie zrobić, i zastanawia mnie to czy to bardzo boli[emoji23] bo tam raczej powinno sie igłą przebijać

Ja mam kolczyki i w chrzastkach i w kazdej prawie czesci ciala [emoji23][emoji23][emoji23] brakuje mi tylko na pipce. Ogolem na chrzastce robi sie pistoletem,bo najszybciej
Ale ja sama sobie przekulam na zywca ostryn kolczykiem [emoji23]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

No i stało się :D
WP_20170107_002.jpg

Załączniki

• WP_20170107_002.jpg
    WP_20170107_002.jpg
    80,5 KB · Wyświetleń: 257
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama