• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

W ogóle swoją drogą moi teściowe - odwieczni wrogowie, teraz aż nader mili dbają o mnie, nakupili mi super ciuchów normalnie - nawet rozmiar ok, dokarmiają,zapasy słodyczy przywożą - oczywiście K się wścieka bo przecież Nas stać, i sami wiemy lepiej co kupić ...ale nie powiem :D Lubię to!
Jeszcze nie doszłam ich zamiarów,ale w końcu dojdę :D

reklama
Dżoł będzie dobrze ...u Ciebie jest jeszcze młodziutka ciąża.:)
Ja jak skończyłam pisać, że mniej mnie bolą cycki, tak przyszły mdłości ...ale wpadł teść z prowiantem (czyta mi w myślach). Przytargał chlebek tostowy, wędlinę, ser żółty, i nażeraliśmy się z młodym tostów :D Trochę teraz tego żałuję, ale tatuś kupił Nam nutelle czekoladową, i zaraz zabieramy się łyżkami za nią :D:D
Mania -u mnie szczyt śluzu przypadał przed owulacją :)
No to smacznego wcinania [emoji16][emoji106]

Ja ogólnie wcześniej miałam ogrom śluzu nawet byłam z tym u ginki,bo myślałam że może infekcje jakąś mam, ale okazało się że to owulacja i taki môj urok[emoji16][emoji23]
Jak to ginka ujęła nic tylko się starać
A w tym cyklu jakas taka posucha [emoji58][emoji34]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

hej :)
Ja wypiłam pierwszą kawę w tym tygodniu :D, ale sama sobie zrobiłam, bo tak jak u was i mój robi to bez serca i wychodzi kupaaa :D
Nessi ciołku nie martw się o te cycki. Ja w tej ciąży to lekko, ale naprawdę lekko bolące cycki miałam od 7 tygodnia, tyle tylko, a na początku tylko zwiększyły swoją objętość o 1 rozmiar :D ( nie nie cieszę się, bo jak tak dalej pójdzie to do porodu będę szła z rozmiarem "z" o ile taki robią :D) . Potem chyba w 10 tygodniu to już znów cycki chyba przestawały o sobie dawać znać i teraz ich nie czuję. I od razu odpowiem...tak martwiłam się i macałam jak debil, bo wiadomo co przychodziło mi do głowy, ale kiedy szłam na usg i było ok to z każdym kolejnym razem upewniałam się, że tak po prostu u mnie jest i tyle ;)

Mania no ja też z tych co dużo śluzu mają i nieraz trzeba było przerwać akcję by się powycierać ..nawet z CLO nie zauważyłam różnicy,a ponoć mniej śluzu jest ...
Ale to dobrze, lepsza trasa poślizgowa dla plemniorów (autostrada) :)

Dziewczyny które ostatnio chorowaly lub chorują nadal... <br />Co na przeziębienie... ból głowy, katar ze co chwilę smarcze,z oczu lecą łzy same , ogólne rozdrażnienie i ból gardła. Domowe sposoby jak to domowe sposoby. Myślicie że jechać na ip zobaczyć co doradzi lekarz ?? Co byście zrobiły?

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ból głowy - apap
Katar - to tylko sól morska. inhalacje ...sól fizjologiczna
Gardło - tantum verde
Syrop z cebuli ...

Ja będąc w ciąży oprócz antybiotyków na zapalenie oskrzeli ne dostałam żadnych leków. Nie chcą przepisywać ...w sumie to i nie ma co w ciąży.

U mnie ro chyba cos nie tak...
1483788936-aaaaaa.jpeg

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

U mnie ro chyba cos nie tak...
1483788936-aaaaaa.jpeg

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...
No długo Ci się to LH utrzymuje wysokie
Według mnie i tak najbardziej pozytywny był w 11 dc,potem jakby jaśniej
Może to po clo taki efekt, hm

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

reklama
Mania nie mam pojęcia, pierwszy raz mi się tak zdarzylo , zawsze miałam pozytyw i na drugi dzień spadek...
Ale pierwszy razrobie facelle , i czasem niektorym dziewczyna z różnych forum tez się długo utrzymywało, no ale obejrzymy...
Mam jeszcze 2 .

...życie cudem jest...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry