• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
@ rozkrecila sie na dobre[emoji23] ale nie płaczę z tego powodu, bardziej jestem zła na siebie ze uwierzyłam w te wszystkie objawy[emoji23]
Dziś spędzam cały dzień w łóżku z pilotem, kotem, i jedzeniem[emoji5][emoji106]
U mnie -22 juz jest. A jeszcze nawet 10 nie ma. Strach pomyśleć co później będzie.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nuria a to franca i po co przylazila [emoji35]

U mnie tez dzis zimno.Mialam wziac dziewczyny na dwor ale mala nie lubi zimna wiec chyba sobie dzisiaj darujemy.
Tez robie kawke [emoji477][emoji477][emoji477][emoji477][emoji477] rany jak ja nie nawidze zimy

Bum jak nocka?mam nadzieje ze ok

Carmen jak zabek a wogole mialam kolezanke o imieniu Carmen bardzo fajna dziewczyna jej siostra tez miala rzadkie imie i tez mi sie podobalo tylko teraz nie umiem sobie przypomniec jakie [emoji19]

Hejka

Asch tak , dziś noc przepsana .
Bol ucichł, jest jedyne mocne pulsowanie , ale da się z tym funkcjonować normalnie [emoji4]

U mnie zimnooo, zimnooo nic się nie chce...

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Bum oby bol juz nie wrocil.Dla mnie nie ma nic gorszego niz bol zeba i wizyta u sadysty brrrrr dzieki dentyscie poznalam bol przez ktory mialam ochote zrobic wszystko byle stracic przytomnosc i juz go nie czuc.Masakra do tej pory jak to wspominam robi mi sie slabo [emoji40][emoji37]

reklama
Hejka! Wszystkie szaleją po nocach a teraz odsypiają.
Nuria i co rozkręciła się @?
Bum, Carmen24l jak ząb?
Nessi kiedy masz wizytę?
Wie ktoś co u dżoł? Kiedy idzie do lekarza?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Zab boli, jeszcze dluga droga przede mna zanim mi te kanaly pozspycha i nowego zeba nalozy, jak to skonczyvpotem beda cierpoenia z lewej str hehe

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry