To jeszcze poczekaj z testem jakieś 2-3 dni21dc/28 do @@@@ 7 dni

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jeszcze poczekaj z testem jakieś 2-3 dni21dc/28 do @@@@ 7 dni
Właśnie a u mnie w rodzinie to jakieś same dziwne enomalia jedna jest w ciąży i dowiaduje sie pod koniec 3 miesiaca a druga pije jak tylko moze i tez bedzie miala dzidziusia '... to ja może zacznę "palić "może wtedy zaskoczyDla mnie to też niesprawiedliwe.. kobiety które dbają o siebie zajść w ciążę nie mogą, a taka... Ehhhh
![]()
![]()
Przeczytałam o fajkach i od razu odruch wymiotny [emoji23][emoji23]Właśnie a u mnie w rodzinie to jakieś same dziwne enomalia jedna jest w ciąży i dowiaduje sie pod koniec 3 miesiaca a druga pije jak tylko moze i tez bedzie miala dzidziusia '... to ja może zacznę "palić "może wtedy zaskoczy![]()
To jeszcze poczekaj z testem jakieś 2-3 dnichyba że jak ja będziesz miała totalne objawy zagnieżdżania [emoji23]
![]()
![]()
Bo po swoim przypadku wiem że wszystko jest możliwe [emoji23]Jesuuuuuuu Ty naprawdę chcesz mi zlansować mój w miarę rozsądny Mózg
![]()
Proszę zabrać z stąd tego prowokatoraBo po swoim przypadku wiem że wszystko jest możliwe [emoji23]
![]()
![]()
Ania trzymam kciuki :*Jesuuuuuuu Ty naprawdę chcesz mi zlansować mój w miarę rozsądny Mózg
![]()