Stokrotenka23
Fanka BB :)
Rozumiem [emoji5]Przy pierwszej to mało widzialam[emoji5] zrobiłam test bo przyszła @ inna niż zwykle[emoji5]
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Rozumiem [emoji5]Przy pierwszej to mało widzialam[emoji5] zrobiłam test bo przyszła @ inna niż zwykle[emoji5]
W drugiej też żaden objaw mi nie był taki typowo ciążowy zrobiłam test chyba 4 dni przed spodziewana @ bo ogladalam legalna blondynke i tak plakalam na tym filmie☺Rozumiem [emoji5]
Hahahahah [emoji5] to dobre [emoji16]W drugiej też żaden objaw mi nie był taki typowo ciążowy zrobiłam test chyba 4 dni przed spodziewana @ bo ogladalam legalna blondynke i tak plakalam na tym filmie[emoji5]
Hahaha to nieźle łączysz smaki. Na mnie to nawet ciąża tak nie działa☺Hahahahah [emoji5] to dobre [emoji16]
Ja właśnie zjadłam słodkiego omleta z płatków owsianych z rodzynkami z majonezem i kielbaska [emoji23] spokojnie to nie ciąża. .. ja tak mam ! [emoji4] mogę zjeść łącząc wszystkie smaki i nie mam rewolucji rewolucji i nic mi nie przeszkadza [emoji28]
Mmmmm grill [emoji7] my nie mamy takich rarytasow bo mieszkamy w bloku, a mój codziennie pracuje właściwie wiec tez szansa na wyjazd na grillowanie jest znikoma.Hej![]()
Mnie już głowa nie boliWięc jest super. Przeszłam dziś trochę km na spacerze, ale zimny wiatr wiał i oby mnie nic nie wzięło, bo gardło od dwóch dni mi dokucza. Dziś mąż grilla pali ale ja już na to zimno z synkiem nie wychodzę.. brrr
Stokrotenka a nie chcesz mierzyć temp.?
Ja też potrafiłam mieszać przy jedzeniu, a w ciąży nie jadłam już takich miksow i w ogóle jakos tak mało. Moim pierwszym dziwnym objawem ciąży było uczucie mrowienia w piersiach, po czym wiedziałam, że "Coś" jest nie tak (oprócz oczywistego nie spadku temp. i jeszcze jej wzrostu) i pierwszy test zrobiłam dobre kilka dni po terminie @ no i z wieczornego moczu ujrzałam potwierdzenie - dwie tłuste krechy
U mnie już po plodnych i teraz czekam na @, oby zdążyła przyjść trochę szybciej, bo za 2 tyg. na wesele się wybieram![]()
Stokrotenka owocnych seksikow :*
Nie wiem czy mogę nospe? ? :/
Nie chce zaszkodzić ale te jajniki w tym cyklu przechodzą same siebie [emoji51] dziś juz chyba nigdzie nie kupię nospy, wytrzymam do jutra... ale tak czy siak kupie (ogólnie bardzo mało potrzebuje przeciwbólowych itp w związku związku tym ich nie mam bo pewnie daty ważności by przeszły a teraz mam... ). Dzięki !Wydaje mi sie, ze takTez w tym cyklu w owulacje odczuwałam podbrzusze, nawet przy kaszlu 'czulam' jajniki. Owocnych staranek
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom