G
goszczaca
Gość
Może któraś z Was mi wytłumaczy o co z tym wszystkim chodzi.
może to głupio zabrzmi, ale napiszę
dzisiaj mam 22 dc, owu miałam 15 dc
dzisiaj znalazłam ostatni test owu i wyszedł pozytywny:/dlaczego?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Ale w 15 dniu też Ci test wyszedł pozytywny?Może któraś z Was mi wytłumaczy o co z tym wszystkim chodzi.może to głupio zabrzmi, ale napiszę
dzisiaj mam 22 dc, owu miałam 15 dc
dzisiaj znalazłam ostatni test owu i wyszedł pozytywny:/dlaczego?
![]()
No tak. Tez wyszedł pozytywny a 16 dc już była tylko bardzo blada druga kreska.Ale w 15 dniu też Ci test wyszedł pozytywny?
Ale dziwnie, może masz dwa razy owuNo tak. Tez wyszedł pozytywny a 16 dc już była tylko bardzo blada druga kreska.
Nie no to jest nie realbeAle dziwnie, może masz dwa razy owu
Testy felerne, a może w ciąży jesteś, podobno niektorym wychodzą wtedy pozutywne testy owu ale szczerze mówiąc nie wiem, jak to możliweNie no to jest nie realbeszyjke mam nisko
![]()
miałam te facelle z Rossmanna. Wiesz ja nie myślę, ze to ciąża bo to chyba nie realne żeby w 22 dc test pokazał owu. 
Dziwna sprawa 22 to jeszcze za wcześnie żeby zrobić test ciążowy i sprawdzićJa sama zdziwiona jestemmiałam te facelle z Rossmanna. Wiesz ja nie myślę, ze to ciąża bo to chyba nie realne żeby w 22 dc test pokazał owu.
![]()
Szperam jeszcze w necie i nic ciekawego nie widzę chybado gina się przejdę, bo może coś jest nie tak.Dziwna sprawa 22 to jeszcze za wcześnie żeby zrobić test ciążowy i sprawdzić