reklama

Starania 2018

@leeleeth piękne te Twoje chłopaki :) A i zdjęcia śliczne ! :)
@Migdalove dopiero doczytałam, że być może zaczniecie starania już od następnego cyklu ! :) Super !! Tak jak dziewczyny piszą, może okaże się to być najlepszą waszą decyzją :)

Moja mała już na całego próbuje stawać na nogach, raczkuje do jakiegoś mebla i staje na nogi :) A jak sztywno skubana się trzyma. Jak tak dalej pójdzie to wróżę jej że zacznie chodzić w wieku 9-10 miesięcy :)

reklama
@leeleeth piękne te Twoje chłopaki :) A i zdjęcia śliczne ! :)
@Migdalove dopiero doczytałam, że być może zaczniecie starania już od następnego cyklu ! :) Super !! Tak jak dziewczyny piszą, może okaże się to być najlepszą waszą decyzją :)

Moja mała już na całego próbuje stawać na nogach, raczkuje do jakiegoś mebla i staje na nogi :) A jak sztywno skubana się trzyma. Jak tak dalej pójdzie to wróżę jej że zacznie chodzić w wieku 9-10 miesięcy :)
Oo moj brat tak robil i z tego co pamietam, to mial.wlasnie jakos 10-11 msc i chodzil :D

@Dagaa11 powiem Ci kochana, że ona w ogóle skubana silna jest ! Siadać zaczęła mając 5,5 miesiąca, mając niecałe 7 zaczęła raczkować a teraz od kilku dni wstaje na nogi :)
Problemy mieliśmy na początku, ale jak widać dziewczyna nadrobiła i to jeszcze z nawiązką :)

Hej kochane! Wczoraj obejrzeliśmy dwa filmy (tzn ja dwa i pół :D), więc miło spędzony wieczór. Rozmawialiśmy o staraniach, i jak wtedy za pierwszym razem mój kochany coś napomniał o tym to mówił pół żartem pół serio, ale ogólnie jak dzisiaj rozmawialiśmy to nic nie stoi aż tak bardzo na przeszkodzie. Ślub nam nie ucieknie i tak będziemy zawsze razem. Tak więc we wtorek u ginekologa zobaczę co tam u mnie, mam nadzieję, że wszystko w porządku no i raczej na pewno zaczniemy działać.

@tola_tola Już wpisałam Cię na listę, wybacz, że dopiero teraz ale wczoraj już nie byłam na komputerze a jednak na nim najwygodniej edytuje się excela. :) Jak masz ochotę ujawnić swoje imię (póki co wydaje mi się, że masz na imię Tola, czyli zdrobnienie od Anatola?) to dodam również do tabelki. :)

hej dziewczynki:)ja wstałam dziś o 12:00 wstyd!:)jestem w szoku jem śniadanio obiad i planuje zaraz jechać na siłownię.milej niedzieli:)

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja od czwartej nie spalam do prawie 6 bo kociaki wariowały i spać nie dały. :mad: Ale jak już zasnęłam to dopiero przed 11 wstałam. :p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry