reklama

Starania 2018

@nata$za88 mój najmłodszy ma 2 miesiące [emoji3] już
My jeszcze nie staramy sie a raczej przygotowujemy do starań o ostatnie (liczę na los ze córcię mi przyniesie ) i zaczniemy gdy @ wróci a teraz to tak towarzysko jestem.
Tutaj jak do tej pory nie było kłótni i raczej sie nie zanosi [emoji6] wszystkie zdeterminowane w celu wiec nie ma o co kotów drzeć [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Nie, ale nie jestem przekonana co do dzielnicy, zobaczymy co dalej.
A Tobie jak się mieszka? Trochę jeszcze słabo z komunikacją, nie?
ogólnie jestem z Gocławia a na Lewandowskiego mieszkam 6lat.kiepska komunikacja to fakt.jezdze wszędzie autem ale wcześniej to był dramat.juz się przyzwyczaiłam nie jest najgorzej:)życzę żebyś i Ty się tutaj dobrze czuła:)

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

@tola_tola A czemu ja Cię nie widzę w tabelce? :) Pominęłam wpisanie Ciebie czy coś? :)
kochana nie chce rozwalić tej tabelki u mnie na telefonie ciężko się edytuje albo mi się tak tylko zdaje.nie chciałam też Ci głowy zawracać więc nie prosiłam o wpisanie.ale jak to nie problem to wpisz mnie 32 lata wawa 1 dziecko cykl staran:nieskończona ilość 1 synek okres kolejny 14.11:)

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Rany, toż to sama slodycz taki szkrab :)
moja koleżanka ma 4 braci i ona najmłodsza dziewczyna, wiec chyba niektórym sie udaje doczekać dziewczynki :) taka gromadka to chyba dużo pracy ale i dużo szczęścia :) ja mam 2 braci i slaby mamy kontakt ze sobą, a ta koleżanka ma 2x tyle i wydaje sie ze maja dużo lepsze relacje, cieszę ze tu jesteś @leeleeth może obie doczekamy sie upragnionych dziewczynek w podobnym czasie :) zmykam spac!

U mnie najmłodsi to leją się a potem świetnie bawią wiec oczy dookoła głowy trzeba mieć, żeby krzywdy sobie nie zrobili.
Najstarsi to tylko pyskówki urządzają, ogólnie jest głośno u nas i hałaśliwie taka włoska familia [emoji23] albo Meksyk jak mówi mój mąż
1509828762-4097bae8128fcb03-aaaaaa.jpeg
tu w wersji bez wylanej (jeszcze!) kawy
A tu mój najmłodszy Emilek [emoji173]️
1509828809-ae6d27118108bfdf-aaaaaa.jpeg

Trzymam kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

atdc9vvjktz16vlw.png

Tabelkę obczailam, widzę ze większość ma juz dzieci, ja to zielona calkiem w tym temacie, tyle co na forum czytam to wiem, czy mogłaby mnie ktoras z Was wpisać? Na Tel nie chce mi tej tabelki edytowac, jak juz pisalam Natasza, 29 lat, staram sie o pierwsze dziecko, jestem z Wawy, następna @ 22.11
Trzymam za Nas wszystkie kciuki! podczytywalam watek Staraczki 2017 ale tu jest chyba spokojniej @Dagaa11 Ty tam tez sie udzielasz? a na poczatku roku jeszcze @leeleeth tam wpadala, o ile dobrze pamiętam juz z brzuszkiem

Tak, udzielam sie i tam i tu hehe :) ale fakt, ze tutaj jest spokojniej :)

reklama
Witam sie w.niedzielne.poludnie ... :-)
@nata$za88 witam Cię serdecznie mam nadzieje ze dobrze bedzie ci w naszym gronie i ze szybko uda.ci się zobaczyć dwie kreseczki życzę ci tego z calego serduszka :):)
@Migdalove super że taka myśl jest może akurat okaże się to waszą najlepsza decyzją jaką możecie podjąć wspólnie :D
@Inka91 poraz kolejny upominam się o twoja.aktywność znikłas i nawet sie nie pożegnałas nie ładnie :p:D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry