reklama

Starania 2018

reklama
Dzieki za przyjęcie, na razie staram sie o pierwsze dziecko, z Wawy, a Ty? Ile masz dzieci? Ile cykli sie juz staracie?
Hej! Zapraszam na naszą tabelkę! :) Link do: Lista.xlsx Tam dowiesz się prawie wszystkiego o nas. :) Poniżej instrukcja jak się na nią zapisać. :)
upload_2017-10-17_18-18-51-png.826135

też z Wawy jestem.z jakiej dzielnicy?:)2 lata już się nie zabezpieczamy a rok czasu już działamy dość intensywnie tak w dużym skrócie.mam synka ma 6lat.

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Tabelkę obczailam, widzę ze większość ma juz dzieci, ja to zielona calkiem w tym temacie, tyle co na forum czytam to wiem, czy mogłaby mnie ktoras z Was wpisać? Na Tel nie chce mi tej tabelki edytowac, jak juz pisalam Natasza, 29 lat, staram sie o pierwsze dziecko, jestem z Wawy, następna @ 22.11
Trzymam za Nas wszystkie kciuki! podczytywalam watek Staraczki 2017 ale tu jest chyba spokojniej @Dagaa11 Ty tam tez sie udzielasz? a na poczatku roku jeszcze @leeleeth tam wpadala, o ile dobrze pamiętam juz z brzuszkiem

Witaj Natasza!
Na staraczki 2017 trafiłam zanim miałam brzuszek [emoji6]zaszłam w 2cs [emoji2]

atdc9vvjktz16vlw.png

Tabelkę obczailam, widzę ze większość ma juz dzieci, ja to zielona calkiem w tym temacie, tyle co na forum czytam to wiem, czy mogłaby mnie ktoras z Was wpisać? Na Tel nie chce mi tej tabelki edytowac, jak juz pisalam Natasza, 29 lat, staram sie o pierwsze dziecko, jestem z Wawy, następna @ 22.11
Trzymam za Nas wszystkie kciuki! podczytywalam watek Staraczki 2017 ale tu jest chyba spokojniej @Dagaa11 Ty tam tez sie udzielasz? a na poczatku roku jeszcze @leeleeth tam wpadala, o ile dobrze pamiętam juz z brzuszkiem
Już Cię dodałam, powiedz mi tylko ile cykli już się staracie? Dopiszę do tabelki. :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry