Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Castagnus zalecil lekarz na obnizenie prolaktyny i wyregulowanie cyklow, bierze sie go przez 90 dni, ja zaczelam wlasnie drugie opakowanie. Dodatkowo biore femibion 1- posiada metylowana forme kwasu foliowego=lepiej przyswajalna. Biore tez: wiesiolek do pozytywnego testu owulacyjnego, ktory ma za zadanie poprawic jakosc sluzu, witamine b6 i b12, ktore ogolnie "wspomagaja" plodnosc i niby maja polepszyc wydzielanie hormonowTak jestem na staraczkach 2017 tylko zamknietym[emoji4]ja ogólnie az tak dużo nie pisze ale lubię czytać was dziewczyny[emoji4]miło mi że mnie kojarzysz[emoji4]
Powiem wam ze zmęczona jestem zajmując się małym Jasiem[emoji23]już chyba Stara jestem i się szybko męczę [emoji21]ciekawe czy to zachęci mnie jeszcze bardziej do dzidziusia czy będę miała dość[emoji23][emoji23]
Ja za tydzień do ginekologa wkoncu ide[emoji1]
@Dagaa11 ty bierzesz costangus?lekarz Ci zalecił czy sama zaczęłaś?ja myślę żeby zacząć to brac[emoji20]zapytam gina o to może.pisałaś też o witaminach które zażywasz.dobre są?
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekujee :* przyda siedagaa no i super 3mam kciuki będę myśleć o Tobie o 17.00mam wtedy dentystę
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom