Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powiem Ci, że ja też miałam cichą nadzieję, ale cóż walczymy dalejOoo bylas moja nadzieja na kreseczkija dzis zasiedziałam sie w pracy, lubię ja ale jest wymagająca i mysle, czy aby na pewno daje sobie rade :| wiec kijowe dzis samopoczucie, brzuch pulsuje na ovu, ale nie mam sily na ♥ wiec dzis kicha
Może jutro odżyje
@AniaS35 będziemy razem testowaly?
@judytka777 nie pisalas na Staraczkach 2017? Bo kojarzę nick, tylko nie jestem pewna...
@Migdalove super, ze decyzja podjęta! Ja żałuję, ze nie zaczelam staran w maju, gdy juz bym pewna chęci na bobo...
Tak jestem na staraczkach 2017 tylko zamknietym[emoji4]ja ogólnie az tak dużo nie pisze ale lubię czytać was dziewczyny[emoji4]miło mi że mnie kojarzysz[emoji4]Ooo bylas moja nadzieja na kreseczkija dzis zasiedziałam sie w pracy, lubię ja ale jest wymagająca i mysle, czy aby na pewno daje sobie rade :| wiec kijowe dzis samopoczucie, brzuch pulsuje na ovu, ale nie mam sily na [emoji813] wiec dzis kicha
Może jutro odżyje [emoji14]
@AniaS35 będziemy razem testowaly?
@judytka777 nie pisalas na Staraczkach 2017? Bo kojarzę nick, tylko nie jestem pewna...
@Migdalove super, ze decyzja podjęta! Ja żałuję, ze nie zaczelam staran w maju, gdy juz bym pewna chęci na bobo...
Tak kochana jutro na 17, stressss ale jak narazie wiecej plamien nie bylo dzisiaj w ciagu dniaNatyyy przykro miNatasza a w jakiej branży pracujesz? daga jutro lekarz?koniecznie daj znać
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Kciuki za jutro kochana!![emoji110][emoji110][emoji110]daj znacTak kochana jutro na 17, stressss ale jak narazie wiecej plamien nie bylo dzisiaj w ciagu dnia![]()