Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Powiem Ci, że ja też miałam cichą nadzieję, ale cóż walczymy dalejOoo bylas moja nadzieja na kreseczkija dzis zasiedziałam sie w pracy, lubię ja ale jest wymagająca i mysle, czy aby na pewno daje sobie rade :| wiec kijowe dzis samopoczucie, brzuch pulsuje na ovu, ale nie mam sily na ♥ wiec dzis kicha
Może jutro odżyje
@AniaS35 będziemy razem testowaly?
@judytka777 nie pisalas na Staraczkach 2017? Bo kojarzę nick, tylko nie jestem pewna...
@Migdalove super, ze decyzja podjęta! Ja żałuję, ze nie zaczelam staran w maju, gdy juz bym pewna chęci na bobo...
Tak jestem na staraczkach 2017 tylko zamknietym[emoji4]ja ogólnie az tak dużo nie pisze ale lubię czytać was dziewczyny[emoji4]miło mi że mnie kojarzysz[emoji4]Ooo bylas moja nadzieja na kreseczkija dzis zasiedziałam sie w pracy, lubię ja ale jest wymagająca i mysle, czy aby na pewno daje sobie rade :| wiec kijowe dzis samopoczucie, brzuch pulsuje na ovu, ale nie mam sily na [emoji813] wiec dzis kicha
Może jutro odżyje [emoji14]
@AniaS35 będziemy razem testowaly?
@judytka777 nie pisalas na Staraczkach 2017? Bo kojarzę nick, tylko nie jestem pewna...
@Migdalove super, ze decyzja podjęta! Ja żałuję, ze nie zaczelam staran w maju, gdy juz bym pewna chęci na bobo...
Tak kochana jutro na 17, stressss ale jak narazie wiecej plamien nie bylo dzisiaj w ciagu dniaNatyyy przykro miNatasza a w jakiej branży pracujesz? daga jutro lekarz?koniecznie daj znać
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Kciuki za jutro kochana!![emoji110][emoji110][emoji110]daj znacTak kochana jutro na 17, stressss ale jak narazie wiecej plamien nie bylo dzisiaj w ciagu dnia![]()