kinga30
Fanka BB :)
Dokładnie☺ ale powiem Ci, że ja mam tak co miesiąc nawet jak wiem, że nie jestem bo nie ma takiej opcji☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dokładnie☺ ale powiem Ci, że ja mam tak co miesiąc nawet jak wiem, że nie jestem bo nie ma takiej opcji☺
A moze jednak cos tam jestpowtorz test
![]()
Cześć dziewczyny. Stokrotenka powtórz test może jednak. Ja to dużo objawów ciazowych mam przed @ slabo mi się robi, nawet mnie mdli i jestem wyczulona na zapachy więc tych objawów nie wiąże tylko z ciąża, ale jak u Ciebie nie występują normalnie przed @ to może być sygnał[emoji5]
Jak mi dziewczęta się okres skończył przed chwila [emoji23]Hello.
Stokrotenka powtorz tescika a my zaciskamy kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Ha haJak mi dziewczęta się okres skończył przed chwila [emoji23]
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Tak już miesiącBoże to już miesiąc zleciał po śmierci Twojej babci?pamietam jak dzis jak pisałaś na innym wątku o tym
![]()
A jakos sie juz pozbieraliscie po tej stracie?Tak już miesiąc29 kwietnia zmarła
strasznie czas leci
Tak, już teraz tak. Babcia miała ładny wiek, a już długi czas chorowała, nie chodzila była po dwóch wylewach, miała kłopoty z pamięcią więc już ostatnie parę lat to się naprawdę meczyla.A jakos sie juz pozbieraliscie po tej stracie?![]()