Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
WitajCześć dziewczyny, mam nadzieję, że można do Was dołączyć. Zaczynamy z mężem starania pod koniec wakacjiW ciąży nigdy nie byłam, a zegar tyka, bo zaraz kończę 32 lata.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Adika ja jestem co roku blada a w tym roku jakoś mi się odmieniło. Filtr na twarz nakładam bo za długo się meczylam by doprowadzić skórę do takiego stanu jaki teraz mam [emoji5] ale powiem Wam że jak mi opalenizna zblednie to będzie super ! Po raz pierwszy od 5 lat w zasadzie tak leżałam plackiem 2 godziny na balkonie.Tak, z synkiem i wzięliśmy też moją mamę do opieki. Więc jak zasnął to ona z nim była cały czas, a ja mogłam posiedzieć i potańcować
Zazdroszczę opaleniznyZ racji tego, że zawsze pomagałam w pracach na gospodarstwie, to co lato byłam murzynem, no ale się skończyło
Pamiętaj o filtrach następnym razem ^^
Ja też się cieszę, że jednak udane, bo nastawienie miałam fatalne. Na dodatek kłótnia przed kościołem z mężem jak zwykle zaliczona xd Jeśli chodziło o moje funkcjonowanie po nieprzespanej nocy to było naprawdę ok. Nawet na godzinkę się później z małym zdrzemnęłam, najlepsze, że wstaję przed 17, a tu koniec poprawin i wychodziliśmy jako ostatni
Kinga współczuję armagedonuPowodzenia w ogarnianiu
Miałam napisać dokładnie to samoJa się też jeszcze nie wpisuję.
Cześć, jestem z WarszawyWitajskad jestes
napisz cos o sobie
![]()
Ja też jestem 7 lat po ślubie☺ w kwietniu rocznicę mieliśmy☺Cześć, jestem z WarszawyJestem 7 lat po ślubie, ale zawsze jakoś starania nam były nie po drodze (bo jeszcze jeden wyjazd, bo trzeba kupić samochód, bo muszę schudnąć itp. A tu latka lecą i chyba nie ma co odkładać
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom