reklama

Starania 2018

reklama
najgorsze czekanie i rozczarowania.

Na dodatek w koło same brzuchatki, lub rodzące. wśród moich znajomych i w rodzinie zaraz zabraknie pary która nie jest w ciąży lub właśnie urodziła. Boli ;(
Wiem że boli. Dobrze znane mi uczucie. Zanim zaszlam w ciaze to na kazda ciezatna z bólem patezylam. Ale teraz patrze i się usmiecham, bo sobie czasami myślę czy ta z duzym brzuchem aby na pewno ma bezproblemową ciaze, albo czy wczesniej jakiejs straty nie miala i teraz bardzo na siebie uwaza itp itd....moze po prostu staraj sie podobnie do mnie myslec to bedzie Ci odrobinę lżej?

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Dzięki dziewczyny za wsparcie ale serio już przestaje wierzyć w ten cykl. Został tydzień. Za tydzień byłoby 12dpo, raczej na pewno zatestuje.

Niekoniecznie, ja tez się śrupałam po twarzy z 3 dni temu, ale u mnie to raczej to było dziwne, bo raczej mi nic nie wyskakuje... Ale dożarłam we święta słodkiego, to może przez to... już nic nie wiem...
Mi zawsze przed długo @ wyłażą pryszcze, ogólnie mam cerę trądzikową a jak już jest ta druga połowa cyklu to mnie wysypuje na twarzy.

reklama
Mi zawsze przed długo @ wyłażą pryszcze, ogólnie mam cerę trądzikową a jak już jest ta druga połowa cyklu to mnie wysypuje na twarzy.
Mi zawsze pare dni po owu wyskakuje pryszcz nad górną wargą po rawej stronie. Teraz tez. W 12 dniu po zabiegu mi wyskoczyl. Czyli prawie tydzien temu. I nadal sie trzyma. Juz mnie brzuch gniecie tak jak na okolo tydzien przed @ tak że zobaczymy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry