żurawinkę wcinajDziewczyny a konkretniej zafasolkowane powiedzcie mi czy przy owu tez tak chodziłyście często do toalety czy po prostu mam przeziębiony pęcherz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
żurawinkę wcinajDziewczyny a konkretniej zafasolkowane powiedzcie mi czy przy owu tez tak chodziłyście często do toalety czy po prostu mam przeziębiony pęcherz?
a - jeśli można wiedzieć - co mąż studiuje?No to super Ci niespodziankę zrobił. Życzę powodzenia Tobie i sobie, bo my tez bierzemy się dziś do robotyI dziś niby owu!!! i ide brac się do roboty jak wyjdzie z kąpania![]()

Fimka to dobrze, że już mu lepiej. Faktycznie to podejrzanea - jeśli można wiedzieć - co mąż studiuje?
Katka to widzę, że mąż wziął przykład z mojego ;-)
Fimka to dobrze, że już mu lepiej. Faktycznie to podejrzanea - jeśli można wiedzieć - co mąż studiuje?
Blueberry masz rację, antybocianom mówimy NIE... ja na nich przytyłam 10 kg, cykle mi rozregulowały zamiast wyregulować, a o samopoczuciu już nic nie powiem. Brałam po skończeniu karmienia piersią przez pół roku i NIGDY WIĘCEJ!!!