żurawinkę wcinajDziewczyny a konkretniej zafasolkowane powiedzcie mi czy przy owu tez tak chodziłyście często do toalety czy po prostu mam przeziębiony pęcherz?
reklama
Lisica.
Fanka BB :)
Katka to widzę, że mąż wziął przykład z mojego ;-)
Fimka to dobrze, że już mu lepiej. Faktycznie to podejrzane
a - jeśli można wiedzieć - co mąż studiuje?
Blueberry masz rację, antybocianom mówimy NIE... ja na nich przytyłam 10 kg, cykle mi rozregulowały zamiast wyregulować, a o samopoczuciu już nic nie powiem. Brałam po skończeniu karmienia piersią przez pół roku i NIGDY WIĘCEJ!!!
Fimka to dobrze, że już mu lepiej. Faktycznie to podejrzane
a - jeśli można wiedzieć - co mąż studiuje?Blueberry masz rację, antybocianom mówimy NIE... ja na nich przytyłam 10 kg, cykle mi rozregulowały zamiast wyregulować, a o samopoczuciu już nic nie powiem. Brałam po skończeniu karmienia piersią przez pół roku i NIGDY WIĘCEJ!!!
Bellaa
No to super Ci niespodziankę zrobił. Życzę powodzenia Tobie i sobie, bo my tez bierzemy się dziś do robotyI dziś niby owu!!! i ide brac się do roboty jak wyjdzie z kąpania![]()

Fimka czytałam że w dni płodne pijesz siemię lniane, też o tym słyszałam.
Fimka
Fimka to dobrze, że już mu lepiej. Faktycznie to podejrzanea - jeśli można wiedzieć - co mąż studiuje?
Telekomunikację na politechnice... Dziennie. Stres związany z uczelnią go wykończy... :-(
Ja też brałam anty ze wzgl. zdrowotnych. Tragedia. Przez 1,5 roku byłam kołkiem. Choć w tym czasie brałam ok. 4 różne rodzaje tabletek, a skończyło się na NuvaRing (ten był najlepszy ze wszystkich). To i tak: zero uczuć, zero libido, zero empatii, zero emocji. Byłam neutralnym warzywem. Nigdy więcej!
Ewka - piję siemię, bo na pewno nie zaszkodzi, a może coś zdziała
A
Anulka198424
Gość
Katka no to masz niespodzianke a tak narzekalas hihi
Udanych staranek dziewczyny
OWOCNYCH!!
moj mnie pocieszyl dzwonil moze bedzie dopiero za poltorej godz bo policja go zlapala dostal 200 zl i 6 pkt super...ehh
Zabralam sie snowu do coli a tu fuuujj az mnie odrzucilo czuje zapach wodki a oczywiscie jej nie ma
a maly chyba mi by nie wlal w sumie nawet w domu nie ma wodki...
Udanych staranek dziewczyny
moj mnie pocieszyl dzwonil moze bedzie dopiero za poltorej godz bo policja go zlapala dostal 200 zl i 6 pkt super...ehh
Zabralam sie snowu do coli a tu fuuujj az mnie odrzucilo czuje zapach wodki a oczywiscie jej nie ma
blueberrry
Szczęśliwa :)
Katka to widzę, że mąż wziął przykład z mojego ;-)
Fimka to dobrze, że już mu lepiej. Faktycznie to podejrzanea - jeśli można wiedzieć - co mąż studiuje?
Blueberry masz rację, antybocianom mówimy NIE... ja na nich przytyłam 10 kg, cykle mi rozregulowały zamiast wyregulować, a o samopoczuciu już nic nie powiem. Brałam po skończeniu karmienia piersią przez pół roku i NIGDY WIĘCEJ!!!
Ja sie zawsze bałam antybocianów a raczej ich skutków ubocznych.
Z mężem od razu umówiliśmy sie co i jak.. I całe zycie bez takich tam..
blueberrry
Szczęśliwa :)
Do jutra staraczki i zafasolkowane!!
Śpicie dobrze! Jutro z rana napisze jak będę przytomna z rana.
ŚciskaM Was mocno!!
Śpicie dobrze! Jutro z rana napisze jak będę przytomna z rana.
ŚciskaM Was mocno!!
reklama