Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

i trzeba było robić od nowa... ale teraz za to stoi, swieci, myje i masuje...
Ael, mea culpa, mea culpa![]()
Nie, nie, ja absololtnie nie chce nikogo demotywować hihi ale biorac pod uwagę, że to jednak nie jest tak hop siup to czasami tak sobie myslę, że juz czas i fajnie by było przed 25 miec pierwszą dzidzie... ale zobaczymy jak bedzie... parcia na to akurat nie mam
Ael spokojnie... ja taka cnotka to nie jestem hehe wręcz przeciwnie bym rzekła![]()
XDWłasnie przyjechał do mnie mój bo byłam dzisiaj u gina własnie wróciłam jestem w ciąży w 7 tygodniu.
Rozmawiałam z moim i powiedział mi że będzie ze mną jak się zmienię z charakteru i w ogóle. Bo on mnie nadal kocha ale już więcej nie zniesie tego jak się zachowuje.
Ma racje muszę się zmienić bo go tez kocham i zależy mi na nim, wiem ze zachowywałam się złe nie mógł się spotkać z koleżanka bo już go o zdradę posądzałam kontrolowałam mu telefon i gg czytałam archiwum i SMS-y jestem tak zabójczo zazdrosna. Bo to moja pierwsza miłość jestem z nim już 3lata i 1miesiąc razem. A po zaręczynach jesteśmy już 2 lata jestem szczęśliwa z nim. Powiedział że jak przez dwa tygodnie się nie zmienię to mnie zostawi. Ale pomoże przy dziecku będzie płacił co miesiąc alimenty.
moniś w poniedziałek skończę 26.
Sil no taka starsza to Ty znowu nie jesteś
słoneczko no to moje gratulacje! I pamiętaj, że może teraz wydaje Ci się wszystko trudne, bez wyjścia ale jak już będziesz miała swoją dzidzię na rękach to świat się zmieni i wszystko będzie już tylko lepsze.