• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mam nadzieje ze bedzie dobrze :)
Sil wiesz co miałam podejrzenie o tą chorobę bo ostatnio zaczęłam tyć bezpodstawnie i ciągle mi zimno mam zmienne nastroje i teraz te badania tylko potwierdzają przypuszczenia lekarza bo przy hashimoto przeciwciała są bardzo wysokie :) Ale całe szczescie mozna to leczyc takze w ciąże być moze też uda mi się zajść :)

reklama
goocha bedzie dobrze nie zmartwiaj sie trzeba byc dobrej mysli ;-)

ael powodzenia u ginki ;-)

ja zmykam okazalo sie ze mam jutro wolne ;-) super ;-)

Hej dziewuszki :) Dawno mnie nie było ale od cholery roboty mam :( ale w końcu piątek :D Gosiu nie martw się na zapas ;-) wszystko będzie dobrze..bo musi :-) W tych czasach praktycznie wszystko można wyleczyć :) Mój chciał, żeby gdzieś nad jeziorko pojechać na weekend :) Znacie jakieś ciekawe miejsca? Szkoda, ze nie mam owu w tym czasie, może na łonie natury by wyszło ;p Ael powodzenia u dzina :happy:

Niestety tamte strony są mi zupełnie obce więc nie pomogę. Czy ta ładna buźka na Twoim avatarze to może Ty?:-)
:-)
Biorę się za gotowanie:-) Mam ochotę na galaretę drobiową i sałatkę z zupek kuksu, która miałam robić wczoraj no ale nie chciało mi się.

ja tez sie staram po raz pierwszy i to jeszcze pierwszy cykl :) dziewczynki powiedzcie mi jak rozpoznac owulacje. co dokladnie wtedy wy czujecie? jakies bole? nigdy nie obserwowalam swojego organizmu i szczerze powiem, ze nie mam pojecia od kiedy i co ile sie strac o dzidzie :)

reklama
lauraaaa...testy owulacyjne sobie kupilam, mysle, ze od 12d.c. zaczne je stosowac, bo niby wtedy powinnam miec dni plodne. od niedzieli zaczynam zobaczymy co z tego wyniknie:) 3majcie kciuki :)
poczytam troche na temat tego testu z linku, moze sie skusze, ale w nastepnym cyklu :) dzieki wielkie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry