reklama
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
Zobacz załącznik 378185Zobacz załącznik 378186 12 tyd od @
do porownania z marca zdjecie Zobacz załącznik 378187 i
i Zobacz załącznik 378188z 4.07.2011 7 tyd i 5 d
do porownania z marca zdjecie Zobacz załącznik 378187 i
i Zobacz załącznik 378188z 4.07.2011 7 tyd i 5 d
Ostatnia edycja:
dziekuje ael :-) bo ja jak szlam kazdy mi sie dzis przygladal az sie glupio czulam....
Czemu głupio??!?!?! No durna nooo! Głowa do góry, brzuch do przodu, krocz odważnie i chwal się światu żeś w ciąży! Tego Ci nikt nie zabroni

Poza tym jak Ty mi w takim tempie będziesz za posty dziękować to ja będę bić jakieś rekordy tych podziękowań
Ja pójdę do sąsiadki na wieczorne siusianie to wrócimy z moim to cykniemy fotę mojego brzucha, może być
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Atanku śliczny brzuszek!
Mój też ładnie rośnie! Choć tak schudłam ze ważę tyle ile w liceum
Ja tylko wciąż nie wiem jak liczyć te tygodnie bo miedzy naszymi @mi były dwa tygodnie różnicy a teraz ciąże tylko tygodniem się różnią.
Ael faktyczne! U ciebie już III trymestr!
GRATULACJE!! Postaram się wytrwać do tej 12!
A ja jutro też wam wstawię zdjęcie swojego brzuszka (o ile chcecie
) Nie jest duży bo ja chudzina teraz jestem ale już na tyle widoczny, ze widać przyjemniej ze w ciąży jestem 

Ael faktyczne! U ciebie już III trymestr!

A ja jutro też wam wstawię zdjęcie swojego brzuszka (o ile chcecie

Atan
♥ mamusia Amelki ♥
to idz siusiu ja robie tipsiaki;-)i o 24 ma byc zdjecie ;-)
fifka od ostatniej miesiaczki mi lekarz liczy czyli 18 maj i kazdy tydzien w sumie od 18 maja bylo 12 tyg
http://www.**********/kalkulator,ktory-tydzien-ciazy.html sprawdz na tym klkulatorku ktory masz tydzien :-)
co tu tak cicho ja raczke mam w lampie i pisze a wy co robicie juz spicie ??
fifka od ostatniej miesiaczki mi lekarz liczy czyli 18 maj i kazdy tydzien w sumie od 18 maja bylo 12 tyg
http://www.**********/kalkulator,ktory-tydzien-ciazy.html sprawdz na tym klkulatorku ktory masz tydzien :-)
co tu tak cicho ja raczke mam w lampie i pisze a wy co robicie juz spicie ??
Ostatnia edycja:
reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
A nie to mi liczy od 10 Maja więc faktycznie tylko tydzień różnicy! Obie chyba lutówkami będziemy!
Ja dzisiaj widziałam jak mój maluszek się rusza! Skakał po brzuchu i machał rączkami i nóżkami! Ale niestety nie mam zdjęcia a takie konkretne Usg będę miała w piątek za tydzień miedzy 13 a 14 tygodniem :-) Ale ten czas zasuwa...

Podziel się: