reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

a juz myslalam ze w moje urodzinki 9.10 :p ale nas nie zostawisz jak sie wiktorek urodzi??bo ja bede tesknic za toba kochana...!!!

A to nie wiadomo, czy nie przesunie się termin ze względu na cc. Wszystko wyjdzie w praniu.
Nie no zostanę, chyba, że wy mnie wywalicie już siłą :p

No i już wiem, że z temp. miałam rację :-( właśnie dostałam @ a myślałam, że może jednak. Ehhh… szkoda, że nie można zaprogramować myśli na to co się chce, i jak tu zluzować…? Przeraża mnie to czekanie i strasznie dołuje. Wybaczcie ten nastrój, ale czuję się zrezygnowana (jak to co miesiąc… przynajmniej raz na miesiąc) :-( potrzebuję jedno wieczornej „żałoby” :-( Coś nie mam szczęścia do tych bocianów :-(

Klari- możesz mnie wykreślić z testowania :-(

Kochana jak nie szczęście do bocianów to może do kapusty, co? Głowa do góry, chodź do cyca. Wyrycz się dziś, maks do jutra, a potem głowa do góry i do przodu.

reklama
Dziękuję dziewczynki- Atan i Ael :-* żebyśta wiedziały, że skorzystam z cyców, bo chce mi się beczeć :-(

Atan- dziękuję za fluidki- może w końcu, kiedyś pomogą :-*

dalam ;-) co ci zrobil ten tesciu ?? wyzal sie ;-) zanim pojde spac ;-)

Kochana czym robiłaś paznokietki??

Teściu mnie wkurwił bo wyrwał ze swojego pokoju i się pluje bo jest światło w pokoju gdzie siedzę zapalone i że pieniądze duże za rachunki. Noooż curwa siedzę tam, zapalone słabsze pojedyncze a on się pluje, że mu światło miga.... I kłóci się jak głupi z moim...
Mój wyskoczył do niego, że znowu mu na głowę padło, że jak poprzednimi dniami też szliśmy do pokoju to jakoś się nie pluł. Zgłupiał na starość...
Stałam w pokoju i cykałam zdjęcia to szła lampa, a ten myślał, że czujka wciąż się włączała. Śpi w ciągu dnia a potem w nocy i nad ranem dziaduje....boooosz..... kiedyś przez swoje zachowanie zostanie sam i będzie miał curwa mamałygę....

Dobra koniec tematu, to Atanku czym paznokietki robiłaś?

tips bialy bo zelem mi nie rowno wychodzi samemu trodno bialym zelem normalnie zawsze mieszam akryl z zelem ale dzisiaj sam zel i tips bialy i na to ozdobki i brokacik i bezbarwny lakier a czemu pytasz?? ladne ??sama sie uczylam nie mam zadnych kursow ;-)

ah ah ty to masz przzeboje z tesciem niezle niech nie spi w dzien tylko w nocy zacznij go budzic w dzien by w nocy spal a nie wymyslal ;-)

tips bialy bo zelem mi nie rowno wychodzi samemu trodno bialym zelem normalnie zawsze mieszam akryl z zelem ale dzisiaj sam zel i tips bialy i na to ozdobki i brokacik i bezbarwny lakier a czemu pytasz?? ladne ??sama sie uczylam nie mam zadnych kursow ;-)

Pytam bo Cię chce OPIEPRZYĆ!!!! Kobitooo ani żeli ani akryli kosmetycznych w ciąży NIE WOLNO używać!!! Mi powiedziała o tym siorka i znajoma, która też się paznokciami zajmuje.

Poza tym ładne, ale takich nie wolnoo!!

ale ja kochana robie w maseczce i otwartym oknie i wlaczonym nawilzaczu ;-) ja szukalam i niema przeciw wskazan i pytalam roznych kosmetyczek mowia ze czesto kobiety w ciazy nie robia bo to wymaga siedzenia i nie wytrzymuja a ja sobie czesto leze na wyrku a nie siedze caly czas jak robie ;-)

reklama
To nie chodzi o siedzenie ale o związku chemiczne zawarte w żelach czy akrylach, one dostają się do krwioobiegu. Do znajomej powiedziałam, raz że bym sobie zrobiła bo lubię mieć dłuższe paznokcie, a ona mi odparła bym zapomniała na okres ciąży o robionych w ten sposób paznokciach.

Do góry